שלום לכולם

שלום לכולם

הי אני חושב שהגיע הזמן שאומר לכולכם שלום ואודה לכם על זה שאתם כאן ועל האהבה שאתם רוכשים לי ולמוסיקה שלי. שמח תמיד לראות אותכם בהופעות ולדעת שיש מי שמאזין באמת. חזרתי עכשיו מהופעות בלאקפילד בניו יורק ורוד איילנד שהיו מרתקות ומצוינות ולי וללהקה היתה חוויה מסקרנת וממלאת ביותר. בקרוב ביותר יעלה כאן אתר חדש לחלוטין ויהיו בו הרבה הפתעות ועניינים וגם העיצוב יהיה חדש ומעניין. זה קורה ממש תיכף אז תהיו סבלנים. מחזיר הרבה אהבה ונתראה ממש בקרוב. דניאל סלומון

ס ט י י ק

New member
O: דניאל../images/Emo13.gif

מקווה שנתראה באחת מההופעות הבאות:]

BaRbiK

New member
../images/Emo2.gif דניאל!!

ואווו, קודם כל תודה שנכנסת!! מקווה לראות אותך בהופעה בקיבוץ חמדיה ( אם אני לא אגלה מחר שיש שם הגבלת גיל:-\) ותודה רבה שבאת לתרום במופע למען הסיטי הול!למרות ששרת רק 3 שירים ,היה מדהים! באמת! בצלחה עם האתר החדש
אז שתהיה לך שנה טובה:) ומלאת מוזיקה

../images/Emo2.gif

קודם כל אני מודה לך שפינית זמן בשביל לכתוב לנו. זה באמת ראוי להערכה! ודבר שני אני מודה לך על כל ההופעות המדהימות שאתה עושה,ועל היצירות הנפלאות שלך! אז שתהיה לך שנה טובה ומלאת חוויות ויצירה.
הדס.

hodayoyo

New member
../images/Emo13.gif../images/Emo60.gif

איזה כיף שבאת לבקר
שנה טובה ותבוא לבקר שוב הרבה!

../images/Emo24.gifהפתעה נפלאה ונהדרת

שלום שלום מר סלומון הנהדר צר לי שהגעתי להנה באיחור להגיב להודעתך המפתיעה מאוד אינך יודע עד כמה המתנתי לרגע הזה וכעת חיוכים רחבים נמתחים על פניי אז תודה לך שהגעת להנה תמיד ידענו שאין כמו האהבה שלך אני מקווה שאתה זוכר אותי האישה שפורצת בחייה את מחסומי השמיים הילה פלד יש לי רבות לספר לך והייתי רוצה לשלוח לך מייל האם אוכל לקבל כתובת חדשה ?? ואגב מצפה לחידושים המרעננים (לאתר החדש ) באהבה הילה פלד בלאיש

סטאר 1

New member
Hi Danel!

Thanks for taking time out to write here, it's good to read you again;) Glad the Blackfield shows in the US were successful, I'd heard that they were pretty exciting. Just wanted to wish you a happy New Year, may it be filled with everything that you want and then some more!
ohevet Dacia

אוי שלום מתוקתי שנה טובה לך ולדניאל

שתהיה לכם שנה מתוקה מדבש דאסיה יקירתי המקסימה יש לומר שמאוד התגעגעתי אני אוהבת אותך כל כך זמן רב לא דיברנו כלל טוב כך זה כשיש דברים רבים לעשות אני מתארת לי עד כמה את עסוקה בעבודה כעת גם אני נכנסת לחודש 7 להריוני בדיוק בעוד כשבועיים נוצרה בצקת ברגל אך אני מהלכת למרות המכאובים וזה מסייע ומשתפר לאחר שבועיים שלא יצאתי מהחדר והייתי מחוברת למחשב קמתי על הרגליים כי חייבים רק כך זה עובר וזה שווה הכל הילד שלי הוא האושר של חיי יפתי אשלח לך איימיל בשעות הקרובות
אוהבת

MooKuSh

New member
דניאל

איזה זכרון מההופעה בנמלה... היה מדהים. מחכה להופעות. שנה טובה דפנה.

yahav1324

New member
שנה טובה דניאל :)

כל הכבוד על היוזמה ושתדע שאין גבול לאהבה שלנו אליך... תמשיך לכתוב (מוזיקה
ונשמח גם לשמוע ממך פה..) אני גם אשמח לשמוע מה דעתך על הסקיצות שלי
באהבה, יהב

דניאל!

מזמן לא הייתיבפורום ואז פתאום אני רואה הודעה ממך! כל הכבוד על המאמץ לבוא ולהגיב בפורום....אוהבים אותך כאן! אלמה

למעלה