שלום לכולם...

MaorH87

New member
שלום לכולם...

הייתי רוצה לדעת על איזה מחשב נייד של IBM אתם ממליצים... חוץ מהמחשב עם המסך המסתובב (thinkpad X נדמה לי).

Ixion

New member
סדרת Z

מסכים רחבים, מקלדות קצת יותר סטנדרטיות.. בכלל יותר לכיוון המיינסטרים (Aזה מה שרציתי מIBM כבר הרבה זמן).

Ixion

New member
המממ אני לא מעריץ גדול של IBM

אז אני לא חושב שאני יכול לתת לך דעה כנה בנושא. מחשב נישא בשבילי צריך לא רק להיות אמין ושימושי (שזה בעצם IBM לדעתי) אלא גם מכשיר entertainment מלא, כזה שיתן לי לראות סרטים כמו שצריך (מסך רחב), לשחק משחקים בשיא הכוח (כרטיס מסך מתקדם) ולהיות שימושי בשבילי (למשל, כפתור windows לא מופיע בשום מחשב של IBM למעט סדרת Z החדשה..). אני גם לא סובל את העכבר הכדורי הזה. ג'יזס איזה עצבים אני חוטף איתו! אני מניח שזה שאלה של טעם...

MaorH87

New member
חח כן העכבר הכדורי באמת מצחין

אבל יש מחשבים של IBM משולבים, עם עכבר כדורי ועם מסך נגיעה כזה...

היא מצויינת

ניידים מאוד איכותיים, אמינים, וגם Entertainment (בניגוד למה ש- Ixion חושב
). T43 דגם מעולה בכל קנה מידה, וגם המחיר שלו בהתאם. השאלה היא האם אתה צריך נייד כזה, ולא יכול להסתפק בנייד יותר זול.

Ixion

New member
לא יודע, עברו בידי מחשבי IBM רבים

וEntertainment זה לא מילה לדעתי שמשקפת אותם... הרמקולים, השליטה (מקשי Windows, ולמשל במחשב שלי יש כפתורים נוספים ואוניברסלים לשליטה על מדיה, כמו למשל PLAY STOP ועוד כל מיני), המסכים (לא רחבים), כרטיסי המסך (רק לאחרונה צירפו כרטיסי מסך טובים יותר)... פשוט ייאוש. אני לא יודע כמה זה הטפלות לפרטים, אבל הכי נורא כאן זה כפתור הFN. כפתור הfunction ממוקם בצורה מעצבנת בפינה השמאלית תחתונה (איפה שCTRL אמור להיות). זה לדעתי פשוט הנדסת אנוש הכי על הפני שיש. משחקי אסטרטגיה (אני צעיר, תעשו לי טובה
), למשל שאתה רוצה ליצור קבוצות (CTRL+1 או מספר אחר) - תמיד נתקעים פה בבעיה, זה מסיט, זה מעצבן ועוד; בפוטושופ, כשאתה רוצה צ'יק צ'אק לעשות איזה פעולה בסיסית ואתה אופס-עוד-פעם-בטעות לוחץ על FN במקום קונטרול; בתכנות בכלל כל הקופי-פייסט האלה... זה פשוט כאב ראש. בגלל זה אמרתי שלמשל IBM לא מתאים לEntertainment, אבל הוא לא פחות אמין ומתאים לאנשי מקצוע. הדברים הקטנים האלה... דורש תהליך התרגלות.. זה לא אומר שאני לא רוצה IBM... המממ לא יזיק לי איזה סדרת Z או איזה טבלט מוצלח..

עניין של הרגל

אני עובד כבר שנים על IBM והוא הכי נוח לי בעולם, הידים שלי מטיילות על המקלדות לכל המקשים הרצויים ומבלי להתבלבל. לא מזמן קיבלתי לבדיקה DELL D610 שנחשב לנייד מעולה, אבל לא הסתדרתי איתו, פשוט לא היה לי נוח לעבוד עליו. העכבר היה ממוקם במקום לא נוח, המקלדת לא היתה לי נוחה. אבל עדין זה נחשב לנייד מעולה, ואני מאמין שתוך ימים מספר הייתי מתרגל אליו די בקלות. לכן אני חושב שזה פשוט עניין של הרגל
.

למעלה