שלום לכולם!

י ר ד נ י

New member
שלום לכולם!

אני חדשה
קוראים לי ירדן ואני גרה בכפר קטן ליד פ"ת. קניתי לפני כמה זמן את הדיסק של בית הבובות והתאהבתי! [למען האמת ברגע זה אני מחכה לשיר 'מדפים' השיר שאני הכי אוהבת בדיסק] ראיתי שיש פה מחברי הלהקה ורציתי לשאול למה חלק מההופעות [או כולם אני לא ממש יודעת] זה מגיל 21? מחכה לבראשית לראות אותכם מופיעים! שנה טובה וחג שמח

pishkashit

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo9.gif והאמ...

להופעות של בית הבובות אין הגבלת גיל :] איתי אפילו כתב את זה כאן באחד השרשורים תהני כאן

י ר ד נ י

New member
מהירות ../images/Emo163.gif

אממ לא הייתי בהופעה שלהם האמת
בנדוד שלי היה בהופעה בקיוג'ה נדמה לי והוא אמר לי שזה היה מגיל 21. למישהו יש את הלוח הופעות שלהם?

pishkashit

New member
לוח ההופעות ../images/Emo26.gif

7/10 קיבוץ כברי 10/10 הופעה סגורה באיזור הכנרת 14/10 מעבדה ירושלים 16/10 בית ליד - הופעה לצנחנים 17/10 ורטיגו רמת ישי 19/10 פסטיבל בראשית 20/10 אמפיתאטרון נתניה 25/10 בארבי תל אביב - מופע חגיגי 27/10 פטריה קיבוץ דן 28/10 כפר מנחם 9/11 בי באר שדרות 11/11 בארבי כפר סבא (פעם הבאה תבדקי בטאגליינס כאן למעלה בדף הראשי)

hodayoyo

New member
יש הופעה ברמת דוד???../images/Emo60.gif

למה עברנו משם?!?
הו, וול... מי חשב לפני 15 שנים שיום אחד יהיו ברמת דוד הופעות של בית הבובות

אמבלי

New member
21 בטוח לא

כי אני הייתי שם ואני בת 18.5 אבל אם אני זוכרת נכון אפילו לא בדקו לנו תעודות זהות..והיו שם הרבה "ילדים קטנים"..

polekiko

New member
הקיוג'ה היא מגיל 21 בימי חמישי שישי

אבל בהופעה לא הייתה הגבלת גיל...

talya האחת

New member
היי ירדן!

גמני חדשה, קוראים לי טליה..בת 15 וחציי ברוכות הבאות לנוו..:)

עורוס

New member
גם אני חדש ../images/Emo13.gif../images/Emo97.gif

אור, 14, נהריה. הייתי בהופעה שהייתה בנהריה והתאהבתי... יום אחר כך [שזה אומר אתמול
] קניתי את הדיסק ולא הטחרתי על אף שקל שהוצאתי... מקווה להשתלב
[נ.ב- נויה
]

Mastiff

New member
גם אני חדשה:]

בר בת 14 וחיפשתי הופעות שלהם אבל כולם רחוקות ואלה שקרובות דווקא כן היתה הגבלת גיל.. מ21.. אבא שלי רצה ללכת איתי (הוא גם אוהב אותם!) והוא לא הלך בלעדי... אולי זאת היה חד פעמי ההגבלה הזאת..

למעלה