שלום לכולם!

enk100

New member
שלום לכולם!

אז ככה, אני שומע קולדפליי בערך שנתיים ובשנתיים האלו הספקתי לאסוף כל שיר שהם אי פעם ביצעו/שרו/הלחינו/כתבו לדוגמא: Can't Get You Out Of My Head (Live) Crest of Waves idiot Solid Ground 2000 Miles, A Ghost Harmless Songbird Gravity (והרשימה עוד ארוכה...) ואני עוד לא מדבר על כל הB-SIDES שהם הוציאו, אקיצר מדובר בערך ב200 שירים שונים, ועוד כל מיני ביצועים לשירים שונים והרבה הופעותLIVE . אני רוצה לשתף את האנשים כאן באוסף שיש לי אז אם מישהו רוצה שיר כלשהו מוזמן לפנות אלי במסרים, לחילופין אם אתם רוצים אני יכול לכתוב כאן את כל השירים שאספתי עד כה (והמספר גדל)... דבר נוסף, אני מחפש לקנות פוסטר של AROBTTH או PARACHUDE, אאז אם למישהו יש והוא מעונים למכור או הוא יודע איפה אפשר לקנות כזה, אני אודה לו מאוד!

0mroosh

New member
מגניב לגמרי! ../images/Emo9.gif

נשמח אפ תשתף אותנו ברשימה המלאה. ערב נעים!

steelwater

New member
שלום

דבר ראשון, אטתה כבר ממש מגניב כי יש לך ציטוט של שיר של U2 בחתימה שלך!!! "October" זה שיר מעולה, הוא כל-כך שונה מכל דבר ש-U2 עשו והוא ממש מדהים ויפה ומרגש... אני אשמח אם תחלוק איתי את השירים האלו כי הידע שלי בשירים של Coldplay שלא באים מאלבומים רישמיים הוא אפסי! ואפילו את האלבום Parachutes אין לי. ובקשר לפוסטרים, חיפשתי קצת אז למטה שמתי קישור. פשוט תחפש בגוגול. ואולי ב"תומר" בת"א בדיזנגוף סנטר יהיה.

enk100

New member
תקשיב

לגבי הפוסטרים, מצאתי בכר באתר של קולדפלי אבל זה עולה כולל משלוח משהו כמו 80 שקל, ככה שאני מחפש משהו מהארץ ואם אני לא ימצא אז אני יקנה משם. בכל מקרה לגבי U2 שמעת את כל OCTOBER האלבום?

steelwater

New member
אני בת:)

ולא): יש לי את כל האלבומים של U2 חוץ מ-Gloria, October, The unforgettebl fire ו- Wide awake in Amrica.... לצערי הרב): אבל, אני מתכוונת לקנות אותם.

Roy1232

New member
יש לי כמה ממה שרשמת...

יש לי את כל הביסיידים מהסינגלים אבל בחייך - כל הקאברים? אתה מעריץ גדול יותר ממני
(וזאת מחמאה גדולה
) מה זה 2000 MILES וסונגבירד? אותם לא שמעתי.. הרמלס גדול אבל קצר.. "אידיוט" בכלל לא שמעתי. ויש כמה שירים שהורדתי ופשוט כולם דיבורים וביצועי לייב אז זרקתי אותם כי זה גרוע... לאדר טו דה סאן שמעת?

enk100

New member
תודה תודה

ככה זה הרשימה הראשונה שאני מעלה (נראה לי שיהיו משהו כמו 5 רשימות) אני מציע שאני יעביר שיר אחד למישהו והוא יעביר את זה להבא בתור וככה זה יופץ... brothers And Sisters Easy To Please Only Superstition Bigger Stronger No More Keeping My Feet On The Ground Such A Rush Dont Panic (The Blue Room EP v.) See You Soon Careful Where You Stand. For You Shiver (Live @ Jo Whiley Lunchtime Social) Help Is Round The Corner Yellow (Live Acoustic @ Jo Whiley Lunchtime Social) Harmless (Bonus Track). have yourself a merry little christmas yellow (the alpha remix) You Only Live Twice (Live from Norway) Trouble Norwegian Live EP (Import) ---> CD I Ran Away 1.36 Lips Live Sugar (Live Paris 2002) Murder Animals I Bloom Blaum. Gold In Them Hills Hunting High And Low Clocks (EP) (CD-Singles) (Dutch) (Import) ----> cd Things I Don't Understand Proof poor me (live at the hollywood bowl) the world turned Sweet Marianne Solid Ground talk (new 2005) version n.1 idiot Ladder To The Sun 2000 Miles A Ghost Barbie Girl Harmless

Roy1232

New member
רגע בעצם רוב השירים שלא שמעתי מפה

הם סתם רימיקסים וביצועי לייב... יש ממש מעטים מפה שממש לא שמעתי עליהם. יש רימיקס לYELLOW?
האנטינג היי אנד לו שיר אדיר... ולא אמרת לי אם כבר שמעת לאדר טו דה סן

enk100

New member
זה ענק

יש גם 10 SEC שברקע שומעים את CLOCKS וכריס שר ALL THE THING SHE SAID

MarishA M

New member
הוו תודה לך!! ובקשר לפוסטרים..

יש בקינג ג'ורג' בת"א חנות פאצ'ים..ויש שם פוסטרים..זה ליד גן מאיר.. ואני יודעת בוודאות שיש שם פוסטרים של קולדפליי,אם של הפוסטר עצמו של הדיסק אני לא בטוחה.. ויש גם בדיזנגוף סנטור חנות של פוסטרים ובטוח יהיה שם משו ואם לא אני חושבת שאתה תוכל לומר ויזמינו לך או משו..בקיצור אפשר איכשהו להשיג..

ברררר

New member
קוראים לזה "בוטן" ולקחתי את

הפוסטר האחרון לפני כמה חודשים. אבל אולי חידשו מלאי אז שווה לנסות.

MarishA M

New member
בוטן זה בשנקין..התכוונתי לחנות אחרת

חחח לחנות שאני התכוונתי קוריאם PAYCH'S

MarishA M

New member
*PATCH'S

ואממ מן הסתם שהם חידשו את המלאי.. אבל לא חסר כאלה חנויות פוסטרים פשוט צריך לחפש..

למעלה