שלום לכולם

sivanG

New member
שלום לכולם

כבר שבועיים אני מנסה את הטכניקות לשיפור זיכרון החלומות (תכנות מודע, לא לזוז ולא לפתוח עיניים, אפילו חישבתי את הזמן כך שקמתי בדיוק בסוף מחזור שינה) אבל אני לא מצליחה לזכור את החלומות שלי. יש לכם עצה בשבילי? דרך אגב, אני חייבת לציין שהזיכרון שלי בכלל גרוע ובקשר לחלומות, אני בקושי זוכרת חלום בחודש!!

ליטן א

New member
היי סיון!

הבעיה שלך מוכרת לי, בצורה אישית מאוד... אני גם בקושי זוכר חלומות בזמן האחרון (עד שהתחלתי בכל הנושא של החלומות הצלולים) וזכרתי אז בערך חלום לחודשיים... רוצה לדעת מתי חזרתי לזכור חלומות?? כשהלכתי לישון בצהריים!! כן, כן!! ישנתי בערך שעתיים, וקמתי עם חלום חדש
בכל מקרה, היו עוד 2 חלומות שחלמתי אחרי שהם הופסקו באמצע... מה זאת אומרת - השעון המעורר צילצל לי באמצע מחזור חלימה (לקראת הסוף). את יכולה לדמות את זיכרון החלומות לסמים (בלי ההתמכרות והאלימות): בהתחלה, עד שזה לא קורה לך, את לא יכולה להתחיל.. אחרי שזה קורה לך, ואת רושמת והכל - בא עוד אחד (אחרי שבוע, נגיד). רושמת גם אותו, ואז מגיע עוד אחד, אחרי ארבעה ימים.... רושמת גם אותו - ואז מגיע עוד חלום - אחרי יומיים בלבד, ואח"כ יש כמעט יום-אחרי יום חלום... והשלב הבא הוא 2 חלומות ביום!!! ואח"כ - כבר אפשר לזכור אפילו 3 חלומות ביום!!!! ככה את "צורכת" חלומות כמו סמים
ואגב, אני התחלתי לפני שבועיים וחצי בערך את הנושא של זכרון החלומות, וכבר עכשיו אני יכול להגיד שאני זוכר שלושה חלומות בשבוע... ומתקדם (למרות שהבי"ס מונע קצת להספיק לרשום את החלומות... אבל אני מתעורר 15 דקות יותר מוקדם בשביל זה..) בהצלחה! ליטן

למעלה