שלום לכולם...

razoh

New member
שלום לכולם...

לא יצא לי לבקר כבר זמן רב כי בשבועות האחרונים אני פשוט סמרטוט מהטיפולים.מביה"ח למיטה בבית ולהיפך. אני מסיים ביןם שני סדרה של כמעט שמונה שבועות הקרנות צוואר עקב הגידול 5 ימים בשבוע כשבשבועיים האחרונים ההקרנות הן פעמיים ביום בהפרשים של שש שעות.את 7 טיפולי הכימו סיימתי וזה מאחורי. העניין הוא שאני פשוט מרגיש גמור גמור גמור,אני מוזן ע"י PEG כי לא יכול לבלוע כלום הגרון שלי כולו צלקות וכוויות והפה בוער ממש ומלא פצעים ובנוסף אני עמוס ליחה וגודשים באף שפשוט חונקים אותי וגם לישון בלילה הפך להיות משהו מאוד מאוד מסובך... מצטער שאני ככה שופך את הכל אבל הכרחתי את עצמי לקום מהמיטה ולכתוב כדי לנסות לקבל תגובות נכון שאני בסוף אבל כרגע זה לא מעודד אותי אני מרגיש מהקרנה להקרנה הרבה יותר גרוע ונשארו לי עוד ארבע. האונקולוג שלי בעין כרם אמר שזה אחד הטיפולים הקשים ביותר שיש אבל עדיין התחושות פשוט בלתי נסבלות. אז מצטער שוב אם הכנסתי כאן מישהו לדאון או משהו כזה אבל הייתי חייב לפרוק... אוהב אותכם,את כולכם...

היי רז

גם אני עברתי הקרנות לאזור הצוואר וחוויתי תופעות לוואי דומות, אך לא בעוצמה שאתה מתאר אותן. בשלב הזה כשהגוף מותש וכואב מכל הטיפולים, אתה חייב להזכיר לעצמך שזה עוד מעט נגמר, שלא נותרו לך עוד הרבה טיפולים וכל זה אתה עושה בשביל עצמך ובשביל האנשים סביבך שרוצים אותך בריא. זה רק עוד ארבע!! רק עוד ארבע וזהו!! תחזיק מעמד, אנחנו פה גם בשביל רגעי הדאון :)

regiment

New member
חיבוקים...

היי רז, אני חדשה בפורום, יש לי נון הודגקינס טרם ידוע לי מה הטיפול יש לי מחר עוד בדיקנ תחת סי טי כדי לקבוע דרגה. לא אעבור הקרנות אלא כימו וסטרואידים...טרם חוויתי על בשרי את תופעות הלוואי וברצוני לומר שמה שכתבת לרגע לא הכניס אותי לדאון ...אני גאה בך על מה שאתה עובר ויש לך זכות מלאה להתלונן ואם כבר להתלונן אז בפורום הנוכחי...הוא סופג הכול. גם אני כמו ציפור לילה מחזקת אותך ואומרת נשאר עוד קצת ובינינו, האם יש לנו ברירה....פנינו מסתכלות קדימה לרגע בו יגידו לנו שהסרטן מאחורינו... מחבקת ומחזקת אותך ובאיזהו מקום בכך מעודדת גם את עצמי. רגינה.

דגנילי

New member
רז - עוד קצת.. אני כל כך מבינה..

גמאני קיבלתי הקרנות לצואר.. ובזמן ההשתלה הייתי עם פה כולו פצעים וגרון וושט - שאלוהים ישמור, אילו כאבים.. תעשה שטיפות (שכבר דובר עליהן פה), וסבלנות חומד, הכל עובר. זה כל כך קשה שאפילו כואב לי להיזכר.. אבל קח אויר ותעבור את זה. וזה נהדר שאתה מספר ומקטר, אני לא עשיתי את זה והפנמתי וחטפתי דיכאון. מחזיקה לך אצבעות, ומחכה לעידכונים.

דגנילי

New member
ולגברת שמעליך..

ברוכה הבאה חביבתי. גמאני בוגרת נון הודצ'קין. אם יש לך שאלות או מה שבא לך.. אני פה.

regiment

New member
היי

אשמח ליצור עמך קשר במסר האישי... ניסיתי ולא הצלחתי...

הרוב מאחוריך

תחשוב שזה רק 4 נוספים וכל השאר כהר אחריך ואחרי זה תוכל להתאושש ולאגור כוחות תכלס ההקרנות קשות יותר מהכימו , אבל עוד מעט וגם זה נגמר עוד מאמץ קטן וזהו ואנחנו פה שולחים לך כוחות ומחכים שתחזור אלינו

enwhysea

New member
תרגיש טוב..

אין לי הרבה מה להגיד חוץ מזה שאני מכיר את ההרגשה,, וזה עובר. ברור שזה ברור... אבל לפעמים שאתה בתוך זה אתה שוכח לרגעים שזה רק זמני. לי הודעו ברגע האחרון על עוד 7 ההקרנות שחשבתי שאני מסיים, זה שובר במיוחד.

מיליתו

New member
עוד טיפה כוח

הפורום מקום מצויין לפרוק קשיים. התופעות שאתה מתאר קשות מאוד. אין לרופאים משהו להציע לך כדי להקל, אולי משככי כאבים יותר חזקים? אין סיבה להיות גיבור. בהרבה מקומות נותנים מורפיום לכאבים בפה ובגרון, כי הם ממש בלתי נסבלים. אמנם, זה מטשטש וישנים הרבה, אבל אתה כבר ממש לקראת הסוף, אז למה לא להעביר אותו בנמנום?

אהלן רז

רז, פה זה בדיוק המקום לכתוב כולם פה מבינים הייטב מה אתה עובר, תרגיש הכי חופשי בעולם לשפוך הכל. אני גם עברתי הקרנות יום יום אין ספק שזה מעייף מאוד, וגם שזה היה ממש לפני הסוף אנשים אמרו לי נו זהו נשאר לך עוד שבוע וזה לא ככה כי כל כיום שעבר היה בשבילי שנה,{משמעות} מה שאתה צריך לשפוך את הלב, או לדעת, אל תהסס.אשמח..... תרגיש טוב,תנוח כמה שאתה יכול.

למעלה