שלום לכולם

THANATOS

New member
שלום לכולם

אהלן! אל היו בהחלט שלושה שבועות קשים (בכלל לא) בטירונות בצבא (בדיחה אחת גדולה). עשיתי המון שכיבות שמיכה (כן, בטח, עם כל הפטורים שקיבלתי בקושי הזזתי שריר) וכפיפות בטן(יש מה להוסיף???) ורצנו הרבה (... ) אבל בכל זאת היה די כיף, קיבלנו אחלה מפקדת שעשתה המון צחוקים (וזה נכון עד הפיקסל האחרון) ובקיצור שרפנו זמן. מה חדש אנשים? למה לא מעדכנים אותי? למה אני צריך לחכות ל11 בלילה לטלפון שלכם ואף אחד לא מתקשר? ככה מתייחסים לחבר בקהילה שלכם? לא משנה נעבור לנושאים משמחים: קנינו וידאו חדש שבו אפשר לקלוט ולהקליט את זינה מסטאר וורלד (ישתבח שמו של מכרז האינטרנט). ועוד חדשה אני פה יומיים שלמים אז תשאירו הודעות באי סי (38849369) או באי מייל ([email protected]) או תתקשרו אלי (054332842)... אין לכם מושג כמה קשה להתעדכן אחרי כ"כ הרבה זמן..... ולמי יש זמן? בהצדעה, טוראי MORT (_______MORT

היי ../images/Emo13.gif

נשמע שאתה עושה חיים בצבא
מה חדש? שום דבר. כמעט. רק התחלנו מחדש את קמפיין "השיבה הביתה", וכמובן לפי כל חוקי מרפי שעתיים אחרי זה נפל האתר... אז בינתיים פורום עיצוב גרפי היו נחמדים מספיק כדי לארח לנו אותו (בכתובת המצורפת), עד שנקבל כתובת משלנו מתפוז. זהו, חוץ מזה? שום דבר לא חדש. -אלעד

Alexis

New member
מורטי!!! התגעגענו!!!

ברוך שובך!!! אמן! תישאר הרבה זמן!

ענבר1

New member
ברוך השב לממלכתנו ../images/Emo66.gif ../images/Emo65.gif ../images/Emo6.gif

canimal

New member
אין לי מושג מי אתה.. אבל עד עכשיו

הרגשתי שמשהו חסר בחי ועכשיו ששבת אני שלמה.

למעלה