שלום לכולם

שלום לכולם

היי לכולם! אני חדשה כאן. יש לי שאלה כללית איך אתם מוצאים לקוחות? אני אספר קצת על העסק שלי אני מלונדון ויש לי עסק של תכשיטי אופנה מכסף עם אבנים (וגם בלי) וגם יודאיקה; הכל עבודת יד של אומן אך לצערי קצת קשה למצוא לקוחות. הדברים באמת מיוחדים ומעוצבים בטעם טוב, והתימחור לדעתי זול יותר מכל האחרים בשוק. יש גם אתר עם אפשרות להזמין. יש לי בעיקר לקוחו תחוזרים מרוצים. אז לשאלה המקורית איך אתם מוצאים לקוחות?

השקיע בהשתתפות בתערוכות מסחריות !

באנגליה ובארהב.... אם יש לך מוצר ייחודי, זאת הדרך הכי מהירה ליצור המון קשרים. אבל דאג שיהיה לך מלאי לספק אחרי שיצרת קשרים. זהו

duncken

New member
מי קהל היעד שלך?

צרכן סופי? חנויות? חנויות יודאיקה? אולי להציע את התכשיטים בחנות שתסכים להציג אותם תחת שמך? קצת יותר פרטים בבקשה.

thanks guys

So far I managed to sell to shops, Judaica shops in London and private people. I find a lot of people saying things are unique but expensive (which are not, because i have compared prices, and currently i am among the cheapest jewellery and judaica supplier). The stuff are made with filigree and enamel. You know, not the stamped stuff... I would love to take the things over to New York, especially the Judaica but I do not know where to start. I hear about a lot of people in this indutry talkig about shows in new york, they come back home with thousand of orders. I did search for shows but ended up with literlly 00000000000 results. guys, give me some edvices. (sorry for the english, i find it hard to use the virtual keyboard) eihh...

THERE ARE ENDLESS JEWELRY

SHOWS...... NOT TO BE MEAN, BUT IF YOU CANNOT FIND WHERE JEWELRY SHOWS TAKE PLACE, YOU REALLY ATRE NOT SERIOUSLY LOOKING TO FIND OUT HOW RICH YOU CAN BECOME

perhaps you are right

although I thought the whole point of this place to guide people and talk from experience? anyhow, places i have found ask to pay £500 for a space in one of these show per day. I am afraid it is too expesive for what I can afford.

how do you expect to provide income

if you are undercapitalized ??????????? אם אין לך הון התחלתי להשקיע בביתן קטן בתערוכה ובמלאי, אתה אולי לא מתאים להיות עצמאי בעסקים... כסף(לאיש עסקים) זה כמו כדורים באקדח של האקדוחן.... איך אתה מנסה להתפרנס אם אין לך הון התחלתי בסיסי? חחחחחחח דעתי היא שלהיות עצמאי זה תהליך שכרוך בהלך חשיבה של עצמאי. משהו שמקביל (בעיניי לפחות) להיות עם הגב לקיר ושאי ןלך ברירה אחרת חוץ מלהצליח לבד בעסקים...אבל בהגינות ועם רכישת ידע מקצועי ועבודת נמלים מפרכת של המון שנים. אף אחד לא מצמיד לך אקדח לרקה להיות עצמאי.... נכון? נכון אתה צריך למצוא את נוסחאת הפלא של ההצלחה האישית...לבדדדדדדד. דעתי שעסק מצליח זה כמו לבנות צמיד (אתה בענף התכשיטים,אז אולי זה ידבר אליך) שמורכב מתריסרי חוליות.... כל חולייה בצמיד המטאפורי הזה מקבילה לפרט קטן (אבל הכרחי לחיבור) שצריך לחבר לחולייה הבאה בצמיד המטאפורי... כדי להצליח בעסקים. אתה צריך להרכיב תריסרי חוליות(במטאפורה) בתהליך שאתה בונה הצמיד (צמיד=עסק) המטאפורי הזה... אתה מחוייב לעצמך ליצור שרשרת שאין בה נתק או שחסרה בו חולייה אחת... אחרת כל המאמצים שלך הם לשוא.... נכון? נכון המטאפורה שאני מנסה לתאר לך מקבילה לבניית עסק מוצלח.... כל עוד חסרה חולייה אחת (כלומר אם חסר לך פרט שכיח בעסקים כמו: כסף!) בנוסחאה להצליח בעסקים, לא תוגשם המשימה ! עוד דבר : אף אחד לא חייב לך שום דבר כאן בפורום הזה ! מי שרוצה לענות לך יענה לך ומי שלא? לא ! בהרבה מקרים פה בפורום, אנשים שיש להם אינטרס להרויח כסף עליך, יענו לך וינסו ליצור אתך קשר. בהמון מקרים אלו אנשים שרק יתערבו וייעצו לך אם יש להם איזו זוית או תקווה לעשות כסף מהעצה שהם נותנים לך... אם תקרא מה כתבו פה אנשים שהם לא קבועים בפורום, תבין מי הוא מסוג האינטרסנטים שמחפשים פריירים ברשת ... ותוכל גם להבין מי פה גם רק מייעץ מהנסיון האישי שלו בלי שום אינטרסים לחפש פריירים לעשות עליהם כסף ברשת. זהו

Benkok

New member
את תלמדי להכיר את שמוליק...../images/Emo6.gif

יש לו לפעמים בעיה קלה בניסוח אבל תמיד הכוונות שלו טובות...

אנחנו נהיה הראשונים לעודד אותך....

כאשר תדווחי לנו על הצעדים שאת עושה לקראת המטרה שאת צועדת לקראתה, דהיינו הצלחה בשיווק המוצר שלך ופריצה מהמסגרת של הנוחיות שמצאת לך בעבודה (שמגבילה אותך אגב!)... ממני לא תשמעי אף פעם דברים שנעימים לאוזנייך...כי אז אני לא ממש משיג את המטרה שלי כאן בעצה והדרכה .... באת לפה כי את נמצאת במבוי סתום(את לא יודעת איך למצוא קליינטים חדשים!) ואת בשלב קריטי,דהיינו את בדילמה אם רוצה לקפוץ מעל החומה(המטאפורית)... או לפרוץ את החומה שבנית סביבך (זה הכל בראש מאמינקה!)כדי להצליח בעסקיך... אני(שלא מכיר אותך בכלל) בסך הכל מנסה לנער אותך מה קומפורט זואן שלך, ממה שקראת על העצות שאת מחפשת. זהו

Benkok

New member
היי דייב (שם מוזר לבחורה, לא?)

בתור התחלה את יכולה לגשת עם הקטלוג שלך לתערוכת הסתיו הגדולה של אנגליה (בירמינגהם) ופשוט לעבור בין הביתנים ולהציע את הדגמים שלך. דוקא בתערוכה כזאת בדרך כלל יושבים הבוסים של החנויות/רשתות ולפעמים יש להם הרבה זמן פנוי בדיוק לדברים כאלה... אם הכיוון הוא ארה"ב אז אין ברירה, חייבים להשקיע בטיול או השתתפות בתערוכה (יש את הJCK בוגאס ואת הGIFT FAIR בניו יורק שהן תערוכות גדולות ויוקרתיות) דרך נוספת לאתר תערוכות (חוץ מידידנו הקדוש גוגל) היא להיכנס לאתרים של מתחרים רציניים - בדרך כלל הם רושמים באתר שלהם באילו תערוכות הם מציגים כדי שהלקוחות יידעו ויחפשו אותם שם. אחרי שמצאת את אתרי התערוכה הרשמיים - תמיד יש שם רשימה של מציגים עם דרכי התקשרות, את יכולה פשוט לעבור על הרשימות ולאתר לקוחות פוטנציאליים ופשוט לשלוח להם מייל עם הקטלוג שלך או לחלופין להשקיע קצת כסף ולטוס לתערוכה. דרך נוספת (קצת קשה אבל בהחלט משתלמת) היא ליצור קשר עם חברת קטלוגים באירופה (אם זה "ארגוס" באנגליה או "אוטו" בגרמניה ודומיהם) ולנסות להציע להם מספר פריטים שלך להצגה בקטלוג. אם הם יאהבו את הדגמים שלך - עלית על הסוס... בהצלחה

no, just a fan of this great man

I found a lot of Judaica shops in New York. The guy I sold to Judaica in London said that in New York they would love the things and would pay much higher price for things I have. So I am investing in a flight ticket and gonna head over and take over the place!!!!!!! And would DEFO use Duncen (sp?) ideas about lines thingy. thanks !​

zoti

New member
תתבייש לך בן !

דיויד גאהן הוא הסולך של דפש מוד.

Benkok

New member
כולי בושה וכלימה...

איך לא ידעתי דבר כזה????

duncken

New member
עוד רעיונות

אני מניח שאת אוהבת את דפש מוד...
מכיוון שאני ואומנות לא מסתדרים כל כך ביחד אני אנסה לתת רעיונות כלליים יותר. 2 חברי המלומדים צודקים בקשר לתערוכות. הבעיה היא שתערוכות הן מכשיר שיווק יקר מאוד שצריך לדעת להתכונן אליו ולהיות מסוגל לשלם עליו. בקשר למה שבן אמר על ארגוס\אוטו... צריך שיהיה לך כושר יצור רציני בשביל זה. דבר ראשון אני הייתי מתחיל במיתוג של התכשיטים שלי. את מדברת על המחיר כפקטור. זה רק מימד אחד (ולא כל כך טוב). לקוחות אוהבים אופציות. תיצרי וליו (VALUE) ליין, אקסקלוסיב ליין, יודאיקה ליין וכו'. כל ליין יהיה טיפה שונה ומיוחד בפני עצמו (ומתומחר בפני עצמו). ברגע שיש לך אופציות שונות של ליינס (אני מדבר על שוני בחומרים, שוני בעיצוב וכו') שאלת המחיר היא לא כל כך חשובה! אם אומרים לך "זה יקר" על האקסקלוסיב את פשוט אומרת "יש לי גם ליין פחות יקר שיתאים לך" ומוציאה את הוליו ליין (מחירים קיימים של תכשיטיך כיום). דבר שני - כמו שנאמר קטלוג איכותי של כל הליינס (או במיקרה שאת לא רוצה כך, התכשיטים) כרומו וציבעוני. שלישי - עפ"י דעתי הצנועה שיווק פה לאוזן הוא אפקטיבי ביותר לתכשיטים (הכול בעני המתבונן). חוג בית עם טרנד סטרים פוטנציאלים + 30%-50% הנחה יכול לתת את הפוש הראשוני. רביעי - לכתת רגליים בין חנויות ולהציע להם את הליינס. לא סתם תכשיטים בתפזורת. זה כרגע מה שעבר לי בראש.. ממליץ לקרוא את ספר השיווק לעסקים קטנים שמומלץ במאמרים.

thats great ideas thanks a lot

I love your idea about the lines thingy. GREAT idea. So far I have been walking around with just a bunch of jewellery and offering them. A lot of things I have are just one of a kind and there is never gonna be one like that (unless there is someone as good as the artist i know)and to do a catalog with this things is great idea

Benkok

New member
../images/Emo45.gif מחזק ומוסיף...

אם כבר הולכים על מיתוג והפרדת קולקציות, אני הייתי לוקח את זה צעד קדימה ומוסיף אריזה ייחודית לכל ליין בנפרד. מדהים לראות מה קופסת קטיפה שחורה עם לוגו יוקרתי עושה למוצר. בעזרת האריזה (ואני לא מדבר על תליון עם כרטיס בתוך שקית נליון חזק...) את יוצרת ערך מוסף לתכשיט ומבדילה אותו משאר התכשיטים על המדף, ובנוסף פותרת לחנות את בעיית התצוגה.

Liatatwork

New member
עוד רעיון

Any of the temples/synagogues that I know in the U.S. has a gift shop. Find a list of the (reform) temples and the (conservative and orthodox) synagogues (I don't think it is a big problrem to do it through a search engine) and send all of them a catalog. By the way - my aunt and uncle in Israel are in the same business as you and they are simply working with an agent since they don't want to have to deal with the marketing, customs, shipping etc.​

למעלה