שלום לכולם...

Gal-Mo0D

New member
שלום לכולם...

כבר המון זמן אני מתעניין בחלומות, בעיקר צלולים וכשראיתי שקיים כאן פורום מיוחד לזה לא היססתי לרגע וקראתי כמעט את כל העמודים של הפורום
אז ככה, קוראים לי גל ואני בן 16 מרמת גן. והיום בלילה חלמתי חלום (רק אתמול החלטתי לעשות יומן חלומות), החלום היה על המסע לפולין, הלכתי למכון כושר שאני תמיד הולך אליו ושדה התעופה היה ממש לידו (איך לא שמתי לב שכל העיר שלי השתנתה ???) והפקדתי את התיק ופתאום הייתי בבית כנסת בבית ספר שלי והמורה אמר לכמה ילדים לעזור להזיז מכוניות של מורים והילד שאני לא מדבר איתו (החבר הכי טוב שלי) חייך אליי ואמר לי תודה. בזמן שהם הזיזו מכוניות אני ישבתי על הדשא ליד כביש וכל המכוניות שעברו צפצפו ושרקו לי (הערכה עצמית גבוהה ?) ואז בסוף הלכתי ועזרתי להזיז מכוניות. פתאום נורא חששתי ששכחתי לשים בגדים במזוודה וראיתי שכבר הכניסו אותה למטוס, אז אכלתי קצת קשיו (אגוז) ואורז ואז ראיתי עוד מישהו שאני מכיר ועוד ילד מהכיתה שלי שניסה להתחיל עם האישה שחילקה אוכל אבל היא לא שמה עליו ואמרה לילד השני שרק אנשים עשירים מקבלים אוכל בשדה התעופה. קראתי בעיון את האתר של אלון. מקווה לחלומות צלולים, גל

ליטן א

New member
גם אני!!!!!

לי היה אתמול חלום על מסע בפולין..... עדיין לא עשיתי את המסע לפולין, רק השנה אני (כנראה) אעשה.. אבל גם לי היה השבוע חלום על מסע בפולין... לא מדהים??? בכל מקרה, לגבי החלום שלך, תכתוב אותו בפורום "חלומות", ושם ינסו לפתור לך את החלום... ליטן

Gal-Mo0D

New member
בקיצור...

נורא התלהבתי היום מכל המידע שאספתי היום שכל שניה אני חושב עשיתי בדיקת מציאות

shabaz

New member
היי....

נראה לי ליטן הצטרף לרשימת אנסי החלומות.. שכולל בינתיים אותי ואת גיא. מזל טוב!!!!!!!
שבז

ליטן א

New member
לא מדוייק...

1. גיא איים על חיי, אז הסכמתי להוציא אותו מהרשימה הזאת... 2. בחלום שלי הייתי רק אני ועוד 4 חברים, שאני מכיר אותם.. אז אני לא עונה על הקטגוריה של חלימה משותפת ואנס חלומות... 3. מצטער, שבז, אתה היחידי כרגע ברשימה הזאת... 4. לאלון - מתי הבר מצווה שלך??? ליטן

shabaz

New member
בטח שכן...

אם הפ גם חלמו את זה? הא? הא? הא? הא? הא? גם אני הכרתי את הילדה הזאת.... זה לא אומר כלום אז גם אתה איתי ברשימה... ביי שבז

ליטן א

New member
לא מדוייק(2)...

אני חלמתי את זה יום אחד לפניו.... אז אם מישהו פה הוא אנס-חלומות, אז זה בטח לא אני..... זה הוא

למעלה