שלום לכולם...
כבר המון זמן אני מתעניין בחלומות, בעיקר צלולים וכשראיתי שקיים כאן פורום מיוחד לזה לא היססתי לרגע וקראתי כמעט את כל העמודים של הפורום
אז ככה, קוראים לי גל ואני בן 16 מרמת גן. והיום בלילה חלמתי חלום (רק אתמול החלטתי לעשות יומן חלומות), החלום היה על המסע לפולין, הלכתי למכון כושר שאני תמיד הולך אליו ושדה התעופה היה ממש לידו (איך לא שמתי לב שכל העיר שלי השתנתה ???) והפקדתי את התיק ופתאום הייתי בבית כנסת בבית ספר שלי והמורה אמר לכמה ילדים לעזור להזיז מכוניות של מורים והילד שאני לא מדבר איתו (החבר הכי טוב שלי) חייך אליי ואמר לי תודה. בזמן שהם הזיזו מכוניות אני ישבתי על הדשא ליד כביש וכל המכוניות שעברו צפצפו ושרקו לי (הערכה עצמית גבוהה ?) ואז בסוף הלכתי ועזרתי להזיז מכוניות. פתאום נורא חששתי ששכחתי לשים בגדים במזוודה וראיתי שכבר הכניסו אותה למטוס, אז אכלתי קצת קשיו (אגוז) ואורז ואז ראיתי עוד מישהו שאני מכיר ועוד ילד מהכיתה שלי שניסה להתחיל עם האישה שחילקה אוכל אבל היא לא שמה עליו ואמרה לילד השני שרק אנשים עשירים מקבלים אוכל בשדה התעופה. קראתי בעיון את האתר של אלון. מקווה לחלומות צלולים, גל
כבר המון זמן אני מתעניין בחלומות, בעיקר צלולים וכשראיתי שקיים כאן פורום מיוחד לזה לא היססתי לרגע וקראתי כמעט את כל העמודים של הפורום