שלום לכולם! רוצים לראות קצת תמונות... של דיויד ממצדה האחרון (אוקטובר 2005) אז תכנסו ותגיבו...
S sarita4 New member 17/11/05 #1 שלום לכולם! רוצים לראות קצת תמונות... של דיויד ממצדה האחרון (אוקטובר 2005) אז תכנסו ותגיבו...
Y YulaShpil New member 17/11/05 #2 אז עכשיו תהיה תחרות? ../images/Emo8.gif סתם, אני צוחקת... עוד מעט נוכל להעלות תמונות גם פה, אל דאגה. ובהצלחה גם שם.
אז עכשיו תהיה תחרות? ../images/Emo8.gif סתם, אני צוחקת... עוד מעט נוכל להעלות תמונות גם פה, אל דאגה. ובהצלחה גם שם.
Y YulaShpil New member 17/11/05 #4 סתם אני צוחקת כי זה פורום דויד ברוזה, וגם ההוא... אבל באמת, עוד מעט יהיה מנהל מן המנין (כן, אני , עליתם עלי...|פרצוף צנוע|), ונוכל גם פה להעלות תמונות. הבנתי שיש לכמה אנשים הרבה תמונות, מכל מיני הופעות.
סתם אני צוחקת כי זה פורום דויד ברוזה, וגם ההוא... אבל באמת, עוד מעט יהיה מנהל מן המנין (כן, אני , עליתם עלי...|פרצוף צנוע|), ונוכל גם פה להעלות תמונות. הבנתי שיש לכמה אנשים הרבה תמונות, מכל מיני הופעות.
Y YulaShpil New member 17/11/05 #6 בזמן האחרון, אני מודה, לא הייתי בהופעות, וההופעות שכן הייתי בהן, לא צילמתי...
S sarita4 New member 17/11/05 #9 אז איך את רוצה לנהל את הפורום?? ואיך מעריצה לא נגשת אליו לאחר הופעה??