שלום לכולם

שלום לכולם

לכל מי שלא מזהה אני ODED99AA פשוט נאלצתי להחליף ניק כי מר תפוז העיף אותי מהפורומים ומנע ממני גישה אליהם אז קבלו אותי בגירסת 2002 אוקיי כמה דברים שרציתי להגיד רומי הבנתי שהיו לך מבחנים סומך עליך שעברת אותם בלי בעיות וסיאמית מזל טוב לרגל הגמילה מהזריקות המעיקות הלוואי ולא תיצטרכי יותר לשמטע יותר על הזריקות האלו ולכל האחרים ולכן כמובן נישאר לי רק לאחל גמר חתימה טובה שלכם עודד

RomiVais

New member
עודד - ברוך החוזר אלינו!!! ../images/Emo24.gif

אני שמחה לשמוע ממך!!!
רוצה לספר לנו מה בדיוק עשית שמר תפוז הגיב בצורה כזאת???
המבחן עבר סביר כזה... תודה!!!
גמר חתימה טובה גם לך עודד, ושתהיה זו שנה נפלאה עם המון בריאות!!! מכל הלב, רומי
נ.ב. אולי תספר קצת מה שלומך ומה חדש אצלך? מתגעגעים פה...

ODED99AA

New member
אני מוחה פשוט מוחה

מה כבר עשיתי? התקנתי תוכנה שכמובן התנגשה עם ההגדרות של האקספלורר בקיצור בלאגן וגם זה ניגמר שמח שהלך טוב במבחן רומי ומה עובר עלי? אז ככה משאית אוטובוס אוםניים מכוניות קורקינט וכל סוג אחר של אמצאי תנועה סתם המצב בסדר אני ממשיך להזריק כמו נרקומן את האבונקס וזהו שבת שלום לכולם ורומי אגב לא זוכר אם ענית בקשר לזה אבל אני אשאל שוב מה שלום אמא שלך אחרי הסטרואידים? אני מקווה שהם עזרו שלך עודד*-*-*-*-*-*-*

RomiVais

New member
עודד היקר!! ../images/Emo24.gif

אני שמחה לשמוע שהכל טוב אצלך!!
מצבה של אמא שלי בהחלט השתפר. תודה מקרב לב שאתה מתעניין בשלומה. היא עדיין לא רצה
אבל לפחות מסוגלת לעמוד דיי יציב, שזו כבר התקדמות בשבילה!! אנחנו עובדים איתה על תרגילים ופיזיוטרפיה ואני מאוד אופטימית!! הסטרואידים ממש קסם
. מקווה שמעכשיו והלאה נראה רק התקדמות. שיהיה לך סוף שבוע הכי נפלא שרק אפשר, תעשה חיים ותמשיך לכתוב לנו... רומי

natangil

New member
הי עודד ../images/Emo8.gif ../images/Emo65.gif

ניסיתי להכנס לאתר שלך, משום מה לא הצלחתי. אנסה שוב מאוחר יותר. למה לא פירסמת אותו כאן? סופ"ש נעים !

RomiVais

New member
עודד!!! ../images/Emo66.gif

לא אמרת לנו שסיימת כבר את האתר שלך... אם תרצה, אני אשמח אם תפרסם אותו כאן. כל טוב והמשך סוף שבוע נפלא, רומי

למעלה