שלום לכולם...

שלום לכולם...

אבא שלי חוגג יום הולדת 60 בקרוב, והמשפחה הייתה רוצה לחגוג לו באופן מיוחד. ולכן עלה הרעיון, לבלות סופ"ש בצפון, בצימרים. מאחר וזה אירוע מיוחד במינו אני מחפשת בקתות עץ מושקעות, יפות, יוקרתיות (רצוי גדולות). אנחנו ניהיה 3 זוגות לכן אני מחפשת צימרים בהם יש 3 מקתות כאלה לפחות (וזו הבעיה). אם אפשר לארגן שם גם ארוחה ערב/בוקר נשמח מאוד... אשמח לשמוע הצעות...

drtrip

New member
בבקשה...

תכלו על בריזה בכפר במושב רמות, שם יש גם קפה מסעדה חלבית ואפשר לסגור את המקום לארוע במיוחד בשבילכם. הבקתות שם נחמדות מאוד ממליצה בחום! היחס מקסים, ארוחת בוקר עשירה, אפשרי להזמין חדר עם קישוטים במיוחד לאבא שלכם והמחירים לא בשמיים. בהצלחה!

תודה רבה

את יודעת אולי אם יש אפשרות לעשות שם ארוחה פרטית. או בצימר או מחדר אוכל סגור? אם יש למישהו עוד הצעות אני אשמח לשמוע - תודה מראש.

../images/Emo99.gif יו הייתי שם!

גם אני ממליצה בחום!! ממש מקסים שם
*מתגעגעת*

איריסג

New member
המלצות נוספות:

בשן בגולן - יש להם ארבע בקתות לפחות. ואם אתם מוכנים להשקיע במשהו טיפה יותר יקר - אז אני חושבת שיש לי את הפיתרון המושלם: "הסעודה האחרונה" באמירים - הצימרים מושקעים לעילא ולעילא, יש רק 3 סויטות (על גג הבית של המארחים, כניסה נפרדת לגמרי!!!!) ובסלון הבית יש מסעדה צמחונית נהדרת לטעמי.

איריסג

New member
בוודאי....

מצורף הלינק. להורים תתנו את הסויטה הדרומית - היא היחידה שיש לה מרפסת. אבל גם שאר הסויטות כפי שתראי מושקעות לעילא ולעילא. ואם תרצו עוד ארוחת ערב - יש מסעדה חמודה להפליא בהר כנען, ממש ליד הכנען ספא, איטלקית-חלבית (לא זוכרת איך קוראים לה....) - לא יקרה וטעימה מאד.

איריסג

New member
וגם לבשן בגולן

ובאחד האתרים ראיתי שהם גם הוסיפו בריכה.. אבל בטח כבר קר מדי.

למעלה