שלום לכולם

John Nova

New member
שלום לכולם

מה ניינים? המון זמן לא כתבתי פה, אבל אני מתעדכן מדי פעם. אנחנו כרגע עובדים קשה מאוד, מקליטים באולפן החדש שלנו, בקרוב יהיה משהו לשמוע(אבל סבלנות, הקלטת שיר היא תהליך הרבה יותר ארוך ממה שנראה. אני מאמין שתוך חודש יהיה כבר מה לשמוע...מקווה) השבוע לא נבלגבג(מילה חדשה שהמצאתי...) כי אנחנו מנצלים את הזמן הזה להקלטות, אבל בקרוב מאוד נחזור. זהו. רק שתדעו שהפוסטים שלכם לפעמים מצחיקים אותי בטרוף, יש פה שנינות עלא כיף כיפאק, וד"ש להגר. ביי.

טולייצ

New member
../images/Emo9.gif שלום

איתנו נפלא! מה שלומך? שמנו לב שנעלמת! נבלגבג
ואיך אומרים בעברית למזוג יין? רק אני יודעת!! בהצלחה עם ההקלטות

dsol

New member
אהה נחמד לדעת שאתם חיים

באמת בתקופה האחרונה היה ממכם יותר מידי שקט ותהייתי לי להן נעלמתם בהצלחה עם השיר , בא לך לגלות לנו על איזה שיר מדובר ?

ג'ון, ../images/Emo9.gif

שלום, שלום. ברוך השב.
אני לא יכולה לחכות לשמוע את ההקלטות החדשות[עדית, איפה הדיסק שלי?
], אם בכלל נשמע אותם... וזה בסדר, אני סולחת על חוסר הבלוגים,
עכשיו תוכל לחזור לישון בשקט.
ד"א, אם אתה כבר כאן, תקפוץ לך לעמוד השני ותגיד יפה תודה.
נו, ואם אתה מדבר עם ג'ון, תמסור לו ד"ש בחזרה.

AmiNova

New member
החלטתי גם להגיב

בקשר לאיך אומרים למזוג יין בעברית, לדעתי המילה היא:"ליינין". לגבי איזה שירים אנחנו מקליטים, בואו תגידו לנו אתם, איזה שלושה שירים נראה לכם שאנחנו מקליטים. דרך אגב, CONSUMMATION ו- GRACE כבר הוקלטו, אז תוסיפו להם שלושה שירים.

לנחש?../images/Emo3.gif

אמ, מכל השירים? כאילו, אין שירים אחרים שכבר הוקלטו? אז, Suddenly, I'm Over You ו Your love... So, how did I do? אבל שניה, לא הבנתי משו.
גרייס וקונסומיישן הוקלטו מזמן[לא? כי אני זוכרת שאמרתם משהו על זה בבלוג(כן, יש לי נטייה לזכור דברים לא חשובים
) וגרייס לא יצא ביחד עם קולינג?
], אז הקלטתם אותם עכשיו מחדש או מה...? [תסלח לי על טיפשותי, כן?
]

ברררר

New member
../images/Emo6.gif ג'ון../images/Emo70.gif

מחר רואים אותך בכברי? נבלגבג- מילה מגניבה. שבוע טוב.
.

למעלה