שלום לכולם

פיגונת

New member
שלום לכולם

שלום לכולם. לאחרונה מצב הרוח שלי לא ממש נחמד..ואני נוטה להיות עצובה מאוד אז אני מדברת עם האלים.. סתם מדברת.. לא מקיימת טקס או משהו. פשוט יושבת בחדר שלי ומדברת איתם.. שזה גם בסדר לדעתי. אני עוד לא קיימתי טקסים כי אני מרגישה שנפשית אנילא מוכנה לזה.אז סתם לשבת ולדבר תמיד היה נחמד מאוד. אתמול פשוט ישבתי ודיברתי והרגשתי כאילו אני מדברת לאוויר. זה רק מעציב אותי יותר..אני מרגישה כאילו האמונה שלי נחלשת ובן אדם בלי אמונה, לדעתי הוא בן אדם בלי כלום. לא משנה אם אמונה באל אחד, שניים או אפילו בעצמך! חייבת להיות לך איזה שהיא אמונה שתעזור לך להחזיק את עצמך ושתעזור לך להתקיים ואני מרגישה שאני פשוט מאבדת אותה..זה נורא עצוב לי כי אני מרגישה כאילו חלק מהאישיות שלי נאבד ושאין לי שום דרך ללכת בה. עוד בעיה- היא שאני מאז ומתמיד ידעתי (בכלל לא בדייקנות ובסדר) לקיים טקס ואני פשוט לא מעזה כי אני מפחדת שנאי אעשה טקס לא נכוןושאני ארגיש אח"כ ריקנוץ..אני לא מפותחת רוחנית מספיק כדי לקיים טקס מאולתר.אז פשוט עזבתי את זה. :( אני לא נוטה לכתוב על דברים אישיים..אני רק קוראת פה.. אבל אני נורא עצובה ואני שמה לב שאני בן אםד נורא לחוץ לאחרונה ואני לא מעיזה לעשות מה שאני רוצה.. ממה כל זה נובע? מה אני יכלה לעשות בנוגע לכל התקופה הרעה הזו? תודה רבה לכם והמשך שבת נעימה..

windflute

New member
את שולטת

שלום פיגונת, קודם כל שתדעי שאני מזדהה - עברו עלי גם תקופות כאלה, עד שהבנתי דבר אחד - אני מחליטה. אין דבר כזה "האמונה שלי נחלשת" - אני קובעת במה אני מאמינה, כמה, ואיך. ממה שכתבת נראה שאת לא מאוד מעריכה את עצמך ואת היכולות שלך. אולי כדאי להתחיל לעבוד על זה קודם - לאהוב את עצמך. ברגע שתאמיני שאת מוצלחת ונהדרת ומגניבה הדברים יראו אחרת. לגבי טקסים - כתבת שאת לא מעזה לנסות כי את מפחדת שיצא לך טקס "לא נכון" ושתרגישי ריקנות. קודם כל אין דבר כזה טקס "לא נכון" אם הוא בא מהלב. דבר שני - אז מה? אז תעשי טקס ותרגישי שלא הלך. יופי. עכשיו את יודעת איך לעשות טקס יותר טוב. הצלחה לא תמיד באה מיד. צריך לנסות ולנסות, ואפשר אפילו להנות מזה. אם תמשיכי לפחד מכשלון - בחיים לא תתחילי לעשות טקסים. כישלון הוא שיעור טוב, שעוזר לך לגדול ולהתפתח, ואפשר להתיחס אליו ככזה ולא לפחד ממנו. מה עושים בתקופה כזו? עושים דברים של כיף, דברים שעושים לך טוב. לאחרונה גיליתי עוד טכניקה שעובדת: פשוט לקום ולהחליט שזהו - אני לא אומללה יותר. וכל הפחדים וכל הספקות יכולים לקפוץ לי. אני פגאנית מאושרת ובטוחה באמונתי. אני עושה מה שאני רוצה. אני יכולה הכל! בהצלחה, ~O~ שחר

gwizard

New member
לדעתי

אם תחליפי את המילה "טקס" במילה "סקס" המשמעות תהיה הרבה יותר מובנת ומגניבה

פיגונת

New member
חחחח:)

תודה רבה, אני אשתדל ליישם חלק ממה שנתתם לי פה:) סקס-טקס..אותו דבר =) חהחהחה

למעלה