שלום לכולם!

PianoGirl20

New member
שלום לכולם!

אז קודם כל הרבה מזל טוב על הפורום, וחוץ מזה יש לי כמה שאלות... אז ככה, הייתי מאוד מעוניינת ללכת להופעה של מתי וגרוניך, בעיקר מכיון שעוד אף פעם לא יצא לי להיות בהופעה של מישהו מהם למרות שמאוד רציתי, ונראה לי שזאת חוויה שהגיע הזמן שאני אעבור... העניין הוא שאני לא ניידת, ומכיון שאני גם לא מכירה אף אחד שמעוניין ללכת להופעה הזאת, השאלה שלי היא בעצם אם יש כאן אנשים מהמרכז שהולכים להופעה ולא אכפת להם לצרף אליהם עוד בנאדם.. (וזה בסדר, אפשר לסמוך עליי שאני לא אעשה יותר מדיי רעש או בלאגן באוטו..). אם כן, אני אשמח לקבל מסר ולתאם פרטים. דבר שני, רציתי לדעת אם אמור להתקיים מפגש פורום מתישהוא בזמן הקרוב. כבר הייתי בכמה מפגשים וכל פעם נהניתי יותר, ורציתי בעצם לדעת אם מתוכנן איזה משהו לחודש או לזמן הקרוב. אממ...זהו בינתיים. :)

PianoGirl20

New member
אוקיי, problem solved....

מסתבר שאני כן מכירה עוד מישהי חובבת מתי, ואנחנו נלך ביחד..:) עכשיו רק נותרה השאלה לגבי המפגש...

Chikolad

New member
מעניין אותי

מי האישיות המסתורית שהייתה בכמה מפגשים? תני כמה פרטים מזהים :)

PianoGirl20

New member
אני אשאיר את זה בגדר תעלומה...

לא,סתם...:) טוב, פרטים מזהים.. בוא נגיד שיש עליי שיר, שכתב מתי כספי בכבודו ובעצמו...:) אני חושבת שזה רמז מספיק עבה בשביל לגלות מי אני..

PianoGirl20

New member
איך עשית את זה??...../images/Emo3.gif

ד"א, אין לך עבודה מחר או משהו?.. חשבתי שאתה כבר ישן בכאלה שעות...

המתגונן

New member
אמנם יש עבודה

אבל השעון הביולוגי נשאר של מוסיקאי:) (ואיזה מזל שיש אינטרנט בעבודה. ממש לדפוק ת'מערכת)

PianoGirl20

New member
חח...:)

אני רואה שאפילו העבודה הזאת לא שינתה אותך..מה, יש לך זמן לגלוש באינטרנט בזמן העבודה?..הייתי בטוחה שזה שיחות נון-סטופ ובקושי יש זמן לנשום..

רוֹנָה

New member
שאלה לפוזנא (ועוד משהו)

פוזנא, מי אתה? כלומר, איך קראו לך בפורום הקודם?... ועוד משהו: אם כבר מדברים על הפורום הישן, אצלי במחשב זה איכשהו עבד (למתגעגעים ולמכורים הכבדים בלבד...
)

גנגי

New member
הייתה הופעה שלהם לפני כמה חודשים

ממש-ממש ליד הבית שלך.

PianoGirl20

New member
כן?...אז פספסתי.

בכל מקרה, אני ממש מצפה להופעה, בעיקר מכיוון שזו תיהיה פעם ראשונה וממש כבר בא לי לראות אותם. מקווה שאכן יהיה מהנה.

למעלה