שלום לכולם אני חדשה כאן, מעניין שלא גיליתי עד עכשיו את הפורום הזה.מעוניינת להצטרף.
א אופ 1 New member 10/12/05 #1 שלום לכולם אני חדשה כאן, מעניין שלא גיליתי עד עכשיו את הפורום הזה.מעוניינת להצטרף.
א אופ 1 New member 10/12/05 #2 הפורום ממש מעניין אני קוראת הודעות וממש מתחברת.איך לא גיליתי אותו עד עכשיו? הייתי חייבת לשתף
מ מיכל הררי New member 10/12/05 #8 ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif הצטרפת ../images/Emo13.gif מוזמנת לקרוא, לכתוב, לקרוא במאמרים, לשאול שאלות על דברים לא מובנים ועוד
ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif הצטרפת ../images/Emo13.gif מוזמנת לקרוא, לכתוב, לקרוא במאמרים, לשאול שאלות על דברים לא מובנים ועוד
א אופ 1 New member 10/12/05 #10 תודה רבה../images/Emo9.gif יש כול כך הרבה דברים מעניינים שאני לא יודעת מאיפה להתחיל. מישהו יכול לעשות לי סדר בדברים? שבת שלום
תודה רבה../images/Emo9.gif יש כול כך הרבה דברים מעניינים שאני לא יודעת מאיפה להתחיל. מישהו יכול לעשות לי סדר בדברים? שבת שלום
מ מיכל הררי New member 11/12/05 #11 אולי תתחילי לקרוא את המאמרים תבחרי מאמר אחד ותהני ממנו. ואם יש לך שאלות, אז תשאלי. סיימת ומרגישה מרוצה מהמאמר ההוא? תקראי עוד אחד. וכו' וכו'... דרך אחת אפשרית. בטח יש דרכים אולי טובות ונכונות יותר עבורך
אולי תתחילי לקרוא את המאמרים תבחרי מאמר אחד ותהני ממנו. ואם יש לך שאלות, אז תשאלי. סיימת ומרגישה מרוצה מהמאמר ההוא? תקראי עוד אחד. וכו' וכו'... דרך אחת אפשרית. בטח יש דרכים אולי טובות ונכונות יותר עבורך