שלום לכולם

שלום לכולם

אשמח לקבל את עזרתכם במציאת חנות אורטופדיה מומלצת באיזור המרכז, שאפשר לקנות בה נעליים עם מוט לקלאב פוט. בנעליים הנוכחיות רגל אחת של אסתי כל הזמן בורחת ובגלל זה היא כמעט לא משתמשת בהן כי זה כל הזמן נופל, בחנות אורטופדיה לא התייחסו אלינו ולא נתנו מענה לבעייה הזו. אולי למישהו היתה בעיה דומה והוא יכול לייעץ?

../images/Emo13.gifשלום דודה של אסתי.

את חדשה במחוזותינו? קודם כל נעים מאוד אני אורית אמא לתמיר שכמעט בן שלוש!!!! אני מבינה שאת כותבת בשביל אסתי. ספרי לנו קצת עליה כדי שנדע להתאים... מה בדיוק את צריכה לקנות בחנות, את המוט, את הנעליים, פטנט שלא תברח הנעל? בכל מקרה, יש לי בבית דניס בראון חדש שלא השתמשנו בו, תגידי אם את צריכה, את המידה, ואולי אוכל לסייע לך.... שיהיה לילה טוב אורית

simchamiryam

New member
שלום

יש חנות בירושלים איזלר אורטופדיה בפינת רח' אגריפס ומאחורי המשביר באזור המרכז כתבו פעם בפורום שיש חנות נעליים בשערי תקווה (ליד ראש העין) לא יודעת אם יש שם גם באר. נראה לי שקוראים לחנות נעלי עדה באתר של אושרי יש מידע איך למנוע את בריחת הנעליים לנו זה לא קרה אבל זה קרה להרבה מחברי הפורום בודאי יכנסו ויענו לך. בכל מקרה חשוב שתמצאו פתרון ותקפידו על הנעליים בקביעות. בת כמה אסתי? בהצלחה יונה

תודה על האינפורמציה

אסתי בת תשעה חודשים והשבוע סוף סוף היא תגיע לדוקטור ויינטרוב. לא הצלחתי למצוא באתר של אושרי מה עושים כשהנעל בורחת. אולי תוכלי לתת לי לינק יותר ספציפי. הנעל בורחת לה כי יש לה מדרגה כזו בכף הרגל, כאילו היא עומדת על נעל עקב ובגלל זה הנעל כל הזמן יוצאת והיא בלי הנעליים רב הזמן. אם למישהו יש את הפתרון לנעל שבורחת מאד נשמח. תודה

שלום רב

אני ממליצה על החנות אורטופדיה באיכילוב. אנחנו קונים שם את הנעליים, היחס מצויין ואנו פונים אליהם בכל בעיה. בהצלחה!

האם יש לה מדבקה?

יש כאן בגלריה של האביזרים הטכניים וגם באתר של אושרי- שכתובתו בחתימה שלי. הרבה פעמים זה ממש עוזר. בהצלחה רבה

למעלה