שלום לכולם

ליבי א

New member
שלום לכולם

שלום לכולם, שיניתי את שמי מ- KUKI1977 לשם הנ"ל. נכון יותר טוב? אז עכשיו אני יכולה לספר קצת עלי ועל הבת שלי. שמי ליבי ויש לי בת שהיא בת שנה וקוראים לה נוגה והיא נולדה על קלאב פוט דרגה מס' 4 וגם היתה לה בעיה נוספת עם מפרק הירך היא נולדה התחילו על גבסים ואחרי 3 שבועת שראו שהמפרק לא התסדר הפסיקו עם הטיפול של הקלאב פוט ושמו לה רצועות במשך חודשים ורק אחרי שזה התסדר שמו לה גבסים ברגליים והתחלנו את הטיפול כמו כולם והיום התוצאות מדהימות.

היי ליבי

נעים מאוד אני אורית אמא לתמיר כמעט בן שלוש. האם הצגת עצמך בעבר?? כי אני לא זוכרת שראיתי את שמך... ספרי קצת על עצמך, מאיפה את בארץ? איפה אתם מטופלים?, אני שמחה שהתוצאות של נוגה טובות ומשביעות רצון, מחזיקה אצבעות להמשך מוצלח של טיפול. את מוזמנת לכתוב לי את תאריך הלידה של נוגה כדי שנוכל לחגוג באופן וירטואלי, וגם שלך, אם בא לך. שבת שלום ו... תמשיכי להנות ממנה. אורית

ליבי א

New member
היי אורית

נעים מאוד. את לא זוכרת את שמי כי לא הצגתי את עצמי בעבר. אנחנו גרים בת"א ונוגה מטופלת בתל השומר. ספרי על הבן שלך איך הוא עם הקלאב פוט? ואיך את מסתדרת? אני אשמח להיות בקשר, זה מחמם את הלב. נוגה נולדה ב- 4.12.04 עשינו לה מסיבת יומולדת בבית. ואני בת 32 בפברואר (11.2.06) זה כל כך כיף שיש עם מי לדבר. בהחחלה מאוד התביישתי. אשמח לשמוע גם עליך ועל תמיר. ושיהיה שבוע נפלא. ביי ליבי

למעלה