שלום לכולם!

שלום לכולם!

אוקיי! שלום לכם קוראים לי דור אני בן 14 מירושלים..מלפני שנתיים הבנתי שאני נמשך לענף הדיג'יי..אני יודע את כל הבסיס איך להשוות BPM להעביר משיר לשיר פיץ' בנד...נקודת קו וכל השטויות האלה..בנתיים אני עובד רק עם תוכנות והייתי מת אבל ממש מת לעבוד עם ציוד אמיתי! והייתי רוצה ללמוד לעבוד עם זה וללמוד עוד כמה דברים כמו איך לחבר בין מוסיקה שחורה..היפ הופ וכאלה...אז הייתי רוצה לדעת את כל העניין...על הציוד מה כולל, מחיר (עזבו תתקציב) הכל איפה אפשר להשיג איך תודה רבה לכל מי שיעזור ! נ.ב. מי שיכול ללמד וכו'..תודה!

דור דקל

New member
היי דור

שם יפה
קודם כל ברוך הבאים לפורום. אני שמח לשמוע שהחלטת שאתה רוצה להתנסות על "הדבר האמיתי". הציוד הבסיסי שאתה צריך לרכוש כדי למקסס בבית הוא זוג קומפקטים ומיקסר DJ. ציוד כזה אפשר לקנות בחנויות המתמחות בסאונד. כמו שאני ממליץ לכולם, כדאי קודם לרכוש ציוד טוב ולהתאמן קצת בבית. תוכל לקחת קצת שיעורים עזר אצלך בבית ממורים מקצועיים. כמובן, שאם אתה רואה את עצמך משתלב בתחום בהמשך שווה אפילו להשקיע וללמוד בבי"ס לדי ג'יי (יש גם בירושלים שניים שאני מכיר לפחות). אתה מוזמן לשאול כל דבר. בהצלחה

קודם כל..

אני רוצה להגיד לך תודה.. עכשיו אם אני רוצה להתחיל הייתי רוצה לדעת כמה יעלה לי זוג קומפקטים ומיקסר DJ ?? ואיפה אני יכול להשיג?? תודה רבה

דור דקל

New member
מחירים בגדול

חדש - בין 8000 ל-10,000 יד שניה - בין 6000-7000 חדשים אפשר למצוא בחנויות לציוד הגברה, יש הרבה באיזור ת"א. יד שניה - בפורומים שונים, וגם אצלנו בפורום מתפרסמים לא מעט מודעות. כדאי לעקוב...

aviv53

New member
חבל להטעות

המחירים הם לא כאלה גבוהים. הוא מתחיל..הוא יתקלט רק בבית בהתחלה..שיקח מיקסר ברינגר ב900 שקל יש גם ב700.. שתי קומפקטים פיונר 100 עכשיו במבצע בקילומבו אפשר להביא ב1850..יד שנייה עם הוא ימצא יכול לקחת ב1500.. חישוב מהיר 700+3000=3700 3700 והוא מסודר עם מיקסר חדש וקומפקטים יד שנייה. הוא יכול גם ב5000 להביא ציוד חדש ויותר טוב. אני בטוח שברגע שהוא ראה את המחירים שהבאת לו הוא ירד קצת מהעניין אני מקווה שלא(=

למעלה