שלום לכולם

advaforer

New member
שלום לכולם

דבר ראשון הפורום שלכן ממש מדהים וכולם פה כ"כ מוכשרים!!! אני לא יודעת לסרוג כלום חוץ מכיפות ולכן גם המושגים שלכן- עין ימין, עין שמאל, חצי עמוד וכו' לא אומרים לי כלום אני מאוד רוצה ללמוד לסרוג- חשבתי להתחיל עם צעיף שזה יחסית פשוט כי זה רק מלבן [אני צודקת?].. קראתי במאמרים אבל לא הבנתי שומדבר... אשמח להסבר

כן נכון זה מאד פשוט צעיף

השאלה אם את יודעת לסרוג בשתי מסרגות? ודרך אגב רק לידיעה כללית כיפות זה חצאי עמודים כל הזמן. שתדעי איך קוראים למה שאת סורגת.

advaforer

New member
תשובה

אני לא יודעת... כיפות סורגים במסרגה אחת אבל הבנתי שגם צעיף אפשר לסרוג באחת... ומזה עמוד שלם [אם יש דבר כזה בכלל]

במבליק1

New member
כיפות זה לא סתם...

זה אחלה ואפשר לעשות דברים יפים וזו גם התחלה טובה לסריגת קרושה כי זה על אותו עיקרון... אפשר לעשות צעיפים יפים וחמים במסרגה אחת עבה - זה כמו לסרוג כיפה אבל את סורגת שורה ישרה ואז מסתובבת וממשיכה "כאילו כלום" וכן הלאה והלאה. את יכולה להתחיל בחצאי עמוד - שזה כמו בסריגת כיפה, ואח"כ ללמוד גם עמוד, עמוד חתוך, כפול משולש וכו' - יש הסברים ממש ממש מובנים בקישורים של הפורום. בהצלחה.

advaforer

New member
...

אם הבנתי נכון אני סורגת אותו דבר כמו כיפה רק במקום להמשיך בסיבובים אני כל פעם משנה כיוון?

במבליק1

New member
----

כמו שמתחילים כיפה - עושים כמה עיניים באויר - ככה את יוצרת עיניים לפי הרוחב שאת רוצה - ואז מסתובבת לצד השני ומתחילה לסרוג שוב לרוחב.

advaforer

New member
אני לא יודעת להתחיל סריגה=(

יש מצב לתרשים או משהו כזה?

בקישורים יש שיעורי קרושה (מסרגה

אחת). אני מציעה לך להסתכל שם- הכל יובהר לך! בהצלחה!!!!!! נ.ב. אם את לא מבינה משהו, את מוזמנת לפנות אליי:)

advaforer

New member
יש שם כל מיני תרשימים כאלה שאין לי

מושג מה הם אומרים וזה נראה נורא מסובך!! אני רוצה להתחיל עם הדוגמא הכי פשוטה שיש... אשמח להסכר

אין תרשימים

יש שעורי קרושה 7 שיעורים שמסבירים לך במילים ובציורים שימי לב כתוב בצד "לימוד סריגה לסוגיו" ושם יש 7 שיעורים של מסרגה אחת מצאת?

Eila41074

New member
אשמח לשלוח לך תרשים עם תמונות

שמראה מה זה כל דבר במסרגה אחת - אבל אני צריכה אימייל שלך בשביל זה כי זה לא עולה פה. תשלחי לי מסר פרטי עם האימייל שלך ואשלח לך. בהצלחה. =0)

למעלה