שלום לכולם

סהר77

New member
שלום לכולם

יש לי שאלה ואני מקווה לקבל עליה תשובה פה , דייסת קווקר , עקרונית יש לה ערך שומן גבוה וערך קלורי לא מבוטל אבל אומרים שהגוף מנצל את זה היטב וזה לא שומן רע אלה זה טוב לדיאטה ! ! אז השאלה שלי היא האם אכילת דיסת קווקר בבוקר במקום קורנפלקס עדיפה או שלא ? ?
 
שלום

ערכי השומן והקלוריות בדיסת קווקאר מבושלת הם לא כ"כ גבוהים ולא ניתן להתעלם מיתרונותיו התזונתיים של הקוואקר ,ולכן עדיפה אכילתו על סוגי קורנפלקס מסויימים.
 

סהר77

New member
../images/Emo51.gif זאת אומרת שאם..

ערכי הקורנפלקס שאני אוכל בבוקר יותר נמוכים מבחינה קלורית עדיין עדיפה הדיסת קווקר ???
 

yuvalfrr

New member
המשך שאלה בנושא,

ראשית , אם נשווה בין קערית FIBRE1 (ל100 גר': 200 קלוריות , 47 ג' סיבים מתוך 82 ג' פחמימות , כמות אפסית של שומן) , לבין קערית QUACKER , האם ניתן להחליט איזו מבין השניים עדיפה? בנוסף , שמעתי כי הערכים התזונתיים של שיבולת השועל (קוואקר , כן?) נפגמים כאשר אוכלים אותה בצורת דייסה (כלומר עם חלב/מים , ומחומם/מבושל) ועדיף לאכול אותה כמו שהיא , עם חלב. ובהזדמנות זו , מה הופך שיבולת שועל למצרך כה מומלץ?
 
למעלה