שלום לכולם

שלום לכולם

קוראת סמויה מאז שנפתח הפורום קצת לא קשורה לנושא אבל.. יש לי שאלה: צריכה מתכון למשהו שידפוק את הראש אבל משהו ממש ממש חזק למישהו שרוצה להשתכר אבל טוען שכלום לא גרם לו להשתכר...(שמעתי על משהו שנקרא הליקופטר או משהו כזה מישהו שמע עליו ויכול להגיד לי מה יש בו?) ואם לא יש מתכון אחר?? בתודה מראש לעונים

itaystud

New member
אצלי ז בד"כ 3-4 לונג איילנדים ואני

מסודר לכל הערב..

maayankr

New member
ערק!!! חחחחחחחח

שישתה ערק כמו שנשמע שהוא שותה.. ועוד איזה 2 צ'ייסרים בצד של וויסקי ונראה לי שזה יפצלח אותו.. כמו שצריך!

../images/Emo4.gif אין איזה משהו חזק אבל טעים??

ערק זה מגעיל בטירוף חוצמזה כל כך הרבה ברמנים ואין ערבוב אחד טוב בין משקאות שיכול להפיל מהרגליים?

maayankr

New member
או שכן או שלא..

ערק זה ערק וערק זה יאמי יאמי הסטלה של הערק זו סטלה מיוחדת פשוט לעוףףףףף... רק בלי לזלזל.. או שאתה אוהב או שאתה לא אוהב! ולמה צריך ערבוב של 2 משקאות אם פשוט אפשר להתמקד במשקה יחיד ולעלות את המינון.. ולעלות ולעלות.. ולעלות... בוםםםם

הליקופטר:

3/4 מנה ליקר שוקולד 3/4 מנה אמרטו ואבסינט לפי הלקוח, ולפי האחוזים בו. אני שם גם בערך 3/4. שמים הכל בכוס סניפטר ומדליקים. מחכים כמה שניות וסוגרים את הכוס עם היד בוואקום ככה שהכוס נדבקת ליד. מערבבים שהכוס דבוקה ליד. הלקוח מכניס שתי אצבעות לכוס, שותה ואח"כ שואף את האלכוהול שנשאר על האצבעות.

nunimon

New member
מכניס שתי אצבעות לכוס../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo12.gif

נראה לי שאני אשנה את הפורום לגילאי 18+...

מטופש

New member
קוברה

וודקה ג'ין רום טקילה (מכל דבר חצי מנה- אפשר גם מנה אם את ממש רוצה להתעלל בו) ומיץ תפוזים עד הסוף לאנשים שרוצים לדפוק ת'ראש ומיץ תפוזים

../images/Emo6.gif זה לא אני שרוצה להתעלל בו

זה הוא שבוחר להתעלל בעצמו....תודה לך!

מטופש

New member
2 אפשרויות

1- אם הוא מצליח להוריד לבד פליימינג למבורגיני בלי לפלוט אותו ישר החוצה אחרי זה דופק ת'ראש לא רע... 2- שוט של אבסנט 80% ואחריו צ'ייסר וודקה (שתיה של אלכוהול חזק ואחריו אלכוהול חלש יותר גם מאיצה את ההשתכרות...) מעבר לזה שיוכל כמה שפחות לפני, בעיקר בנוגע למאכלים עם הרבה שומן כגון גבינות צהובות דגים מלוחים וכו'.. (זה סותם את הבלוטות שסופגות את רב האלכוהול בגרון). וכל דבר ששותים מהר עם קש/ בשוט משפיע קצת יותר מהר... ואם העניין עם האבסנט לא יסדר אותו שיקח עוד אבסנט ואם גם אז לא, אז צר לי נראה לי שהוא מקרה אבוד... ושיקח LSD או משהו...

למעלה