שלום לכולם....

סיון10

New member
שלום לכולם....

דבר ראשון אני רוצה להגיד שאתם מדהימים...כולכם... כל התמיכה הזאת, ההבנה, והקבלה.. זה פשוט מדהים..החלטתי לכתוב כי חשבתי שאולי תצליחו להרגיע אותי קצת.. אני לא מצפה ממכם לממצאים רפואיים אלא רק לעידוד ולשיפור המצב רוח.. אז ככה אני בת 24.. לפני כ 3 שבועות התחילו לי בעיות בראייה.. לא משהו שבא בהתקף.. אלא בהדרגה התחלתי לראות כמו מן שלג.. נקודות קטנות וזוהרות שתמיד שם.. יש לי תור לרופא העיניים בעוד יומיים... נראה מה הוא יגיד.. בכל מקרה חברה שלי מהעבודה סובלת מאותה תופעה.. רופא העיניים אמר לה שזאת תופעה עונתית.. משהו ויראלי שאמור לעבור מתישהו...בינתיים... התחלתי לחפש באינטרנט תפעות דומות לשלי.. ואיכשהו הגעתי מבעיות בראייה לאתרים של טרשת נפוצה... זה לא חדש לי שאני סובלת מבעיות חרדה... קראתי על הסיפטומים.. לא הפסקתי לחשוב על המחלה ומאז התחלתי להרגיש חולשה בידיים... ברגליים... בשרירים... עיקצוצים וכל מיני כאלה.. אני באמת מרגישה את הדברים האלה והחרדה עצומה...כבר כמה ימיםבלי הפסקה.. אני בעזרת החשיבה הדפוקה שלי כבר בטוחה שחליתי במחלה... כמובן שאני חושבת שיש לי גם את הסוג הקשה ביותר... שבקרוב אני אהייה עיוורת משותקת או מתה... בקיצור .. חגיגה...בכל מיקרה אני בדרך לרופא המשפחה לספר לו על הסיפטומים.. בתיקווה לקבל מענה מתאים ולישלול את האפשרות... אני רוצה להאמין שגם אם כן יש לי טרשת... אז יהיה בסדר.. שאניימשיך לחיות.. לתפקד.. להנות ולאהוב...ומכאן מגיע הצורך שלי בתמיכה... בקיצור...כתבתי לכם כאן חתיכת מגילה... תגידו לי מה תם חושבים... תהיו חזקים.. אני אשתדל... סיון...

ביקשת לדעת מה אנחנו חושבים? אני...

חושב שאת פועלת נכון עצם פנייתך לרופא עיניים ולרופא המשפחה,שלבטח אם תהיה סיבה,הם ישלחו אותך לבדיקות נוספות. בנתיים יש לך סיבות גדולות להשתדל ולהיות רגועה... ונכון כתבת שאינך מצפה מאיתנו לממצאים רפואיים.ראשית כי חוץ מד"ר קרני, אף אחד אינו רופא פה וגם רופא,כך אני מניח, לא יוכל לאבחן אותך כאן וללא בדיקה רצינית. בכל מקרה,בריאות לך!!!

למעלה