שלום לכולם!

רונה 174

New member
שלום לכולם!

אשמח אם תוכלו לעזור לי. אני בת 15, ורוצה לצאת עם חברים למופע סטאנד-אפ. מאוד אהבתי את התוכנית של עדי אשכנזי בערוץ 2, ורציתי לשאול אם התכנים בהופעה דומים לתכנים של התוכנית? הם יעניינו בנים-בנות בני 15? אם מישהו היה בהופעה שלה ורוצה לשתף אני אשמח =] בנוסף, אם ישנם סטאנדאפיסטים נוספים שתוכלו להמליץ לי על הופעות שלהם אני מאוד אשמח! תודה רבה מראש, רונה.

Oren G

New member
בנות 15 התכנים שלה בטוח יעניינו

את האמת לא ראיתי את התוכנית אז לא יודע אם היא הכניסה לשם קטעים מההופעה. סטנדאפיסטים נוספים..? שחר חסון, רועי לוי

FreestyleBoy

New member
יש את החבר'ה הטובים..הכי הצחיק אותי

מכולם הוא אדם שרון,סטנדאפיסט ענק לדעתי...איתו ביחד מופיעים שחר חסון הלא הוא אמ סי מנצור,מופיע איתם יוסי טרבלוס החינני! חח ירון ברלד ואמירפ טובים מופיעים שישי ומוצאי שבת בצוותא יש הנחות לחברי הפורום דרך המנהלת.

FreestyleBoy

New member
נעים מאוד!../images/Emo140.gif אני אביב עוד שבועיים

בן 19,מראשון,כמוך

Oren G

New member
../images/Emo2.gif

איך הוא הגיע לניו יורק? פעם אחרונה ראיתי אותו בירושלים.. התקדם הבחור. (למה לעזאזל הוא הסתפר??? ראיתי אתמול בבליינד דייט..)

הם מצלמים שם תכנית

וכל מיני דברים לוי או די כל כמה זמן מצטרף אליו אומן אחר מהקאמל (מגורי אלפי לאריק זילברמן לחן מזרחי וכו)

התכנים בהופעה של עדי הם

זוגיות....חתונה....זוגיות.....זקנים....הציצים שאין לה...יאיר לפיד איך ולמה....זוגיות....זוגיות...אה ופלאפונים (רגע בעצם זה היה הקטע עם הזקנים) אני ממליצה לכם ללכת למרתון בקאמל קומדי קלאב או למרתון בקומדי בר (זה הרבה סטנדאפיסטים אחד אחרי השני) ואם אתם בקטע של הופעה של בנאדם אחד אז יש את שגיב פרידמן שדי מתאים לגיל או אורי חזקיה או שחר חסון או החברה הטובים (אדם שרון יוסי טרבלוס אמירם טובים וירון ברלד)

רונה 174

New member
תודה לכולם!

יש לכם אחלה פורום, תמשיכו כך!

Oren G

New member
במופע חימום שהייתי

היה ליאור שליין במקום רן תלם. לא יודע אם הוא יותר טוב אבל זה היה גדול בעיקר בגלל גורי

למעלה