שלום לכולם

לי27

New member
שלום לכולם

כבר שלושה שבועות שאני עוקבת בדריכות אחרי הפורום הזה ואוספת מכאן עצות. בדיוק שלושה שבועות מאז שחזרנו מהחופש המדהים באיטליה, בו קיבלתי הצעת נישואים (סיפורים בהמשך) והתחלנו בסידורים ראשונים לחתונה. החלטתי להפוך מקוראת פאסיבית למשתתפת אחרי שביקרתי (בעקבות ההמלצות כאן) ב"עמנואל" ביום חמישי האחרון ומיכל המקסימה התאימה לי שמלה ממש חלומית. טוב, הייתי חייבת לבדוק את המקום הזה אחרי שראיתי את השימלה המדהימה של אתי@
לא יאמן כמה שהספקנו בשבוע האחרון: (1) הפגשנו בין המשפחות בפעם הראשונה!! (אצלנו, על האש, יום שבת שעבר) (2) הלכנו לטעימות. (3) סגרנו תאריך - ינואר, 22 (4) ו - מצאתי שמלה, שהכניסה אותי לאווירה. עכשיו אנחנו אוספים
על בר-אקטיבי, די-ג´י וצלם. אשמח לשמוע המלצות. לי27

ברוכה הבאה.

תתחילי לחטט יקירתי, אנחנו כאן לשירותך בכל שאלה וסוגייה. בהצלחה ומזל טוב.

לי27

New member
העיקר שההורים לא נשכו אחד את השני

שרתון סיטי טאואר! רצינו נורא גן, מהבאר של סבא ממש התלהבנו, אבל, ינואר זה חורף אז עדיך כבר מקום סגור מה גם שלא צריך לנסוע אחרי זה, (רק במעלית למעלה לחדר)

shelycat

New member
בחירה מעולה... ../images/Emo45.gif ../images/Emo127.gif ../images/Emo99.gif

גם אנחנו התחתנו שם והמקום פשוט מצוין. האוכל טוב, המקום על שלושת האולמות שבו משדר יוקרה שחבל על הזמן-התחתנו לפני עוד מעט 3 חודשים ועדיין מדברים על החתונה שלנו. בנוסף רציתי לציין שהתאורה של טייכמן מוסיפה אבל אפשר לחכות עם ההחלטה עד השבוע האחרון וגם להוריד את המחיר. בנוסף אפשר לוותר על בר אקטיבי ולבקש שיעבירו עגלת משקאות בזמן האוכל בין האורחים ובזמן הריקודים על הרחבה, יוצא מאוד אלגנטי ומתדלק את האורחים, החברה שלנו תידלקו כהוגן. בנוסף את הצילומים עשינו במקום יש לאולם מרפסת שסובבת את כל הביניין ואז יש נוף של הרכבת, של האיילון, של קו הרקיע של ת"א ועזריאלי (כאילו ניו יורק) ובנוסף יש פינת ישיבה ירוקה פשוט מקסימה וכך יצא לנו מגוון תמונות משגע ויחודי, בנוסף גם הצטלמנו במלון עצמו ובלובי שהוא מאוד יפה ובחדר (יש חלון ענק מהחדרים שמשקיף לבורסה), והפלוס הגדול לדעתו של בעלי היה הקירבה למיזוג וזה שלא התלכלכנו כמו חברים שלנו בעבר כשיצאנו לצילומים. חוץ מזה בסוף הערב חיכו לנו החדר פלטות פירות, גבינות, לחמניות, ריבות וחמאה, ובקבוק בדלי קרח של שמפניה. נ.ב. עם תיקחו את פירחי המושב (מעצבי הבית) אל תשלמו להם את הכל לפני הארוע רק מקדמה כי אחר כך לא רואים את המעצב הראשי והם גם לא לגמרי עמדו במה שסיכמנו לגבי העיצוב.

בקשר לתאורה של טייכמן

כמה העיצוב שלו עלה לכם בסופו של דבר?? מה הוא כלל? הוא מעצב או שיש לו מעצבים???

shelycat

New member
לגבי טייכמן..

כדי להוריד את המחיר של טייכמן צריך לדבר עם מנהל האולם יעקב ואם הוא במצב רוח טוב הוא מוותר על חלקו בתשלום ואז המחיר יורד. לגבי העיצוב: יש בחורה שמפעילה הכל שם והיא קבועה ויודעת לעשות כל מה שצריך עם מזמינים עיצוב יותר מהנורמל (תאורת אולם וחופה) אז זה עולה יותר אבל זה די מיותר, יש תא בקרה מעל האולם(צד שמאל למעלה באולם האוכל) שם יושבת המפעילה (הצלם שלנן צילם גם משם) את כל התאורה לארוע לפי מה שמתרחש באולם וקצב הארוע, פשוט תבקשו הדגמה.

shelycat

New member
רק עכשיו שמתי לב...

שעניתי ללי27 במקום לכם אז... המחיר הרישמי הוא בערך 1100-1200 אבל אפשר לרדת לדעתי . הם חברה גדולה ולכן שולחים נציגים להרכיב את הציוד.

לי27

New member
שמענו מחירים קצת שונים

shelycat , את מדברת על שקל או דולר (לפני מע"מ)? יעקב, מנהל הארועים אומר שלהפעיל את התאורה של גיל טייכמן עולה 800 $ ואם רוצים להתווכח במחיר זה עם גיל לא איתו. הבנתי מחברה שלי שהתחתנה שם שהאולם מקבל 200$ מגיל טייכמן על כל אירוע שלוקח את התאורה שלו. אבל איתנו יעקב לא היה מוכן לדבר בכלל על תאורה ואמר שזה רק גיל.

shelycat

New member
לגבי המחיר....

זה גם מה שאנחנו שילמנו אחרי שיעקב הוריד את חלק שלו (שאלתי את אבא), התשלום מתחלק 1/3 לאולם, שליש למפעילה, 1/3 לטייכמן.

היי לי, ברוכה הבאה

קודם כל, המון מזל טוב - כמישהי שבילתה את כל ספטמהר באיטליה, אני משוכנעת שזה ה-מקום להצעת נישואין וממש אשמח לשמוע את הסיפור... חוץ מזה אני רומנטיקנית חסרת תקנה ותמיד אוהבת לשמוע עוד סיפורים... חוצמזה, סחתיין על קצב הביצוע... לא הייתי בשרתון סיטי טאוור, אבל ראיתי צילומים וזה נראה נהדר- אלגנטי אבל לא נפוח. ואם גם ההורים הסכימו והסתדרו בינהם - אתם על דרך המלך... בקיצור, נשתמע בפורום !

shelycat

New member
אז אלה ההמלצות שלי...

לגבי הדי.גי : אנחנו לקחנו את רון קובי מבארקה שהיה מדהים הצליח להרקיד עד 01:30 בלילה קהל שבדרך כלל מסרב לרקוד (כולל החתן),וגם בזמן האוכל לא הפציץ טונים שאי אפשר לשמוע את זה שלידך. לגבי צלמים : פוטו סיני מרמלה עבודה מצוינת צוות מצחיק מיקצועי ונהדר, בנוסף תוך פחות מחודש כל החומר היה אצלנו. בר אקטיבי: כמו שכבר כתבתי אפשר לבקש עגלת משקאות נוספת מהאולם אמנם בלי ילדות חצי ערומות בנות 17 אבל מכובד ומספק את הצרכים של הקהל. ממליצה להתחיל לאסוף משקאות לחיזוק הבר תוצרת חוץ. מאוד ממליצה על התאורה של טייכמן מוסיף המון צבע לארוע ולתמונות. ממליצה להיות בקבלת הפנים. מאוד ממליצה בשביל הכיף וכדי להתנתק קצת מלחץ החתונות לקחת שיעורי ריקוד (פרטיים) בצעד הנכון בגבעתיים (יש גם סניפים ברחובות וחיפה) היה כיף ומצחיק, ובנוסף ידענו לרקוד באמת ריקודי זוגות וסלואו ולא התנדנדנו מצד לצד סתם (ההורים והאורחים היו מופתעים). לגבי רב: הרב שי פירון מצוהר. אם את מעונינת הוסיף את מיספרי הטלפונים. נ.ב. החלק הכי טוב הוא שיש מנהל ארוע שדואג שהכל יתקתק כמו שצריך, כולל מתי להשתיק את הקהל בחופה ומתי למחוא כפיים, מתי אתם נכנסים לאולם וכו" (אפילו כיפה לחתן).

יעלי2

New member
לגבי שיעורי ריקוד ../images/Emo79.gif

אני מאוד רוצה לקחת שיעורי ריקוד. גם כי בעבר רקדתי קבוע כל מיני סגנונות של ריקודי זוגות ובן זוגי...לא. וגם כי זה באמת דרך לצאת מהישגרה ולצחוק. אבל הוא לא רוצה. אני לא מצליחה לברר למה. אולי הוא מתפדח מחברים שלו? אולי זה לא בראש שלו. יש לי גם את השיר המסויים. טוב. ננסה ונראה. לא בכוח. יש רעיונות?

אולי זה נראה לו טיפשי .. ../images/Emo3.gif

לחבר שלי לקח הרבה זמן לשכנע אותי לנסות את זה כי האמת היא שזה נראה לי די אידיוטי, ולא יכולתי להגיד לו את הסיבה האמיתית כי חשבתי שאולי הוא יעלב, בסוף ניסיתי והיה ממש כיף :)

shelycat

New member
נסי את זה...

נסי להסביר לו שהולך להיות לכם ריקוד סלואו ושכולם יסתכלו ולא כדאי להתפדח (לא חייבים לעשות כוריאוגרפיה מראש לכל הריקוד אבל כדאי לדעת את הבסיס) וחוץ מזה זה מאוד חשוב לך וזה מצטלם מאוד יפה ומרשים. בנוסף לא חייבים לספר לאף אחד שלומדים לרקוד ואז אף אחד לא מתפדח ועוד יוצא כלי כי הוא כזה כישרוני. חוץ מזה אפשר ככה למנוע שידרוך עלייך ולהפך ועם שמלה ארוכה קצת קשה יותר לרקוד וזה יתרום לביטחון העצמי של שניכם, חוץ מזה הנעליים חדשות למה להרוס אותן. הקיצר שחקי על פחד קהל.

אנחנו לקחנו שעורי ריקוד

בצעד הנכון בסניף ברחובות, מאד נהננו , אבל זה היה יותר בשביל שיר מיוחד, כי סגנונונת אנחנו פחות או יותר יודעים , אז בחרנו את " ריקוד מושחת" , והיה פשוט מדליק, החשש הכי גדול שלי הי איך אני ירקוד עם השמלה, שהיתה קצת נפוחה, אבל זה הסתדר טוב מאד, אפילו בהרמה

יעלי9

New member
המלצה לדי.ג´יי ../images/Emo106.gif

כל הכבוד והרבה מזל טוב, כמובן ולגבי ההמלצה: הדי.ג´יי. בחתונה שלנו היה מיכה שוסטר מ-"רק מוזיקה" (אפשר למצוא אותו באתר של מתחתנים ברשת). שהצליח להרקיד את כולם כל הערב (כולל ריקודים סלונים כי ההורים רצו) ובעיקר בזכותו יצא לנו ערב שמח וכייפי. הבונוס הנוסף והחשוב מאד הוא- שהבחור פשוט חמד, נינוח וגמיש והמחיר זול ונעים גם הוא. בשלוש מילים -אהבנו.

nikit1

New member
מזל טוב וברוכה הבאה! ../images/Emo65.gif

אמנם אנחנו עוד לפני החתונה אבל אוכל להמליץ על נותני השירות שאנחנו סגרנו איתם: מוסיקה -"פלסטלינה", צלמת סטילס- סיגל שגב , צילום וידאו-"בעין הציבורית". בכל מקרה- המון בהצלחה!

לי27

New member
קודם כל

תודה לכל המברכים, אני שמחה להצטרף לפורום כזה תומך ונחמד.
בקשר לבר אקטיבי, בקשר לעגלת משקאות זה רעיון מצויין שאולי נאמץ, כי להזמין חיצוני יכול להגיע גם ל-650$ בכל מקרה אני מבינה שצריך להוסיף משקאות תוצרת חוץ מהבית
לי

למעלה