שלום לכולם

shanshan4

New member
שלום לכולם

נתבקשתי בתוקף על ידי חברת פורום יקרה ששמה שמור במערכת לספר לכם כמה מדהים היה אתמול בהופעה בקאמלוט הרצליה... אבל באמת, הייתי בהרבה הופעות כמובן אבל הפעם נהנתי במיוחד גם מההופעה וגם מדיויד היקר שכמובן תמיד נותן למעריצים שלו יחס חם ואישי אחרי ההופעה... מחכה בקוצר רוח להופעה עם מיומנה בקרוב...

sarita4

New member
שני יקרה שלום!

שמחה שהגבת, מצפה לראותך בפורום יותר אני מניחה ששמי כבר לא שמור במערכת

the benjamin

New member
לא ייאמן

מהעבודה את מצליחה להיות מעודכנת ולהגיב??? כל הכבוד. תהיי בריאה. בני :)

popikon23

New member
אז מי אמר שעדכונים מהרגע לרגע לא

רלוונטיים לפורום?!?!

sarita4

New member
חברים זה דרך הפלא`

אז ככה שאני יכולה לראות את הפורום ולפעמים גם במסנגר

handlessman

New member
זה רק אני...? ../images/Emo27.gif

או שלא הבנתי על מה אתם מדברים? זה קשור למשהו שהיה בהופעה?

popikon23

New member
אם אתה מתכוון לגבי העדכונים

מהרגע להרגע, אני התכוונתי לכך ששלשום הודעתי בפורום על כך שיש הופעה של דיויד בטלויזיה ודובר על כך שזה לא רלוונטי לפרסם בפורום הודעות כי לא כולם מתעדכנים מיידית. אבל מסתבר שאנחנו כן נכנסים בתדירות גבוהה לפורום (אם כי לא תמיד מגיבים). יש?

handlessman

New member
כנראה לא הוספתי את התגובה במקום...

הנכון... התכוונתי למשהו ששרית אמרה שהשם שמור במערכת או משהו והתגובה שבני הגיב... טוב, לא משנה, לא חייבים לדעת הכל...

handlessman

New member
אופס...

לא נורא, לפחות עזרת אם מישהו אחר לא הבין... (יש מה להבין?)

the benjamin

New member
בוא ננסה להסביר

שני כתבה שאתמול בהופעה היא פגשה משהי "ששמה שמור במערכת" (שרית) שסיפרה לה עם הפורום. שרית כתבה לשני תגובה "שני יקרה שלום". ידעתי ששרית בעבודה באותו הזמן - כלומר שרית נכנסה לפורום דרך הפלאפון!!! בזמן העבודה...ואם היא לא בפורום אז היא מחוברת למסנג'ר דך הפלאפון - ולכן כתבתי לא ייאמן (כמה שהיא מכורה). התגובה השנייה שלי הייתה צינית... הרי כולנו יודעים כמה היא מכורה, ולכן אין צורך בהסבר שלה... עכשיו זה ברור אמיגו?

handlessman

New member
זה בסדר...

רוצה גם תשלום עבור השירות? חח כמו שאמרתי, לא חייבים לדעת הכל... תרדו מהנושא הזה. תודה בכל מקרה.

popikon23

New member
אנחנו לא נרפה עד שתבין ../images/Emo8.gif

זה חשוב לנו באופן אישי. מסכימה עם בני, אתה באמת חמוד!

popikon23

New member
מה אתה סופר?

כמה פעמים אמרתי שאתה חמוד? הפעם בני התחיל!

למעלה