שלום לכולם ...

שלום לכולם ...

פעם ראשונה שאני כותב כאן . אני מקווה שהשאלה שאני רוצה לשאול מתאימה לכאן . בשנה האחרונה התחלתי לחשוב שאולי הייתי רוצה לבדוק אפשרות לפתח יכולת שירה ולראות אם זה משהו שאני יכול להיות טוב ולהיתמקצע בו . אני אוהב לשיר להנאתי , במיוחד שירים של זמר מסויים שאני מאוד אוהב , אבל יכולת נגינה , כתיבת שירים ( כתבתי רק מיספר שירים בסיגנון פרוזאי ) או חוש מוזיקלי מפותח אין לי כלל . האם זה אומר שאין מקומי בתחום השירה או שלא בהכרח ואפשר לנסות ? מקווה לתגובה מהמוחות המוזיקליים בפורום .

shigaoni

New member
אינני מוח מוסיקלי..

אבל אני יכולה להגיד לך שאם אתה אוהב את זה ומוכן להשקיע אפשר להגיע לתוצאות ולפי הבנתי אתה מתכוון ללמוד את זה?.. יכולת נגינה זה בכלל דבר שמשתפר עם הזמן וחוש מוסיקלי גם מתפתח עם הזמן.. בכל אופן לדעתי שווה לנסות- 'אין דבר העומד בפני הרצון' בהצלחה

SHEX

New member
תראה...../images/Emo95.gif

הקול ויכולות השירה הם דברים שניתנים לפיתוח... אם אתה באמת מעוניין, שווה לנסות וללמוד פיתוח קול, אבל גם אם תעשה את זה ותשקיע בזה המון מאמץ ועם הרבה רצון, זה לא מבטיח שתהיה טוב בזה, אחרי הכל כן יש בעניין גורמים של מנעד, יכולות, גוון קול, שאלו דבירם שלפעמים ניתן רק לפתח, אבל לא באמת לשנות... בכל מקרה, שירה זה דבר שכיף ללמוד ככה שגם אם תלמד ובסופו של דבר לא תתמקצע וזו לא תהיה הפרנסה שלך בחיים, עדיין תהנה מהמוסיקה ומעוד יכולת שתפתח.

למעלה