שלום לכולם

שלום לכולם

אני די חדשה בסריגה סרגתי ביתיים חותלות כובע וצעיף למדתי כמעט הכל מלנסות ולאלתר אז אני לא ממש מבינה את כל הקיצורים והקודים שיש בהוראות אני פשוט מנסה בקיצ הצעיף שסרגתי יצא מאוד יפה וארוך אבל התגלגל בצדדים לכל האורך וזה קצת מבאס... איתו אני בסדר אבל אני מתחילה עוד צעיף אחד עעכשיו עם דוגמא של גולגולת בלבן בכל קצה ואפסים רחבים של אדום שחור בין לבין אני ממש לא רוצה שהצעיף הזה יתגלגל גם - מה לעשות? כמובן בשתי מסרגות... אם אפשר תשובות בשפה בלי קודים וקיצורים תודה על התשומת לב הדס

iris3111

New member
שוב כדי שהצעיף לא יתגלגל אין בעיה

ליסרוג שורה ימין ושורה שמאל רק הקפידי מספר עיניים ראשונות ואחרונות שיהיו סרוגות אחרת למשל רק ימין בשני הכיוונים או עין ימין ועין שמאל, או אורז.... בהצלחה

אחרי שכבר סרוג... וזה אבוד..

אז.... לא. זה לא אבוד, אפשר עם מסרגה אחת לעבור מסביב סביב... אולי יותר משורה אחת, וזה יכול לעזור ליישר את הגלגולים.

או אפשר

לסרוג עוד צעיף בדיוק אותו דבר (אפשר להחליף צבעים באמצע, למשל), ואז לחבר את שני הצדדים אחד לשני. הקונטרה בין השאיפות של שני הצדדים להתגלגל, יישר את הצעיף. רק מה, זה יוצא צעיף מאד מאד חם, כי הוא דו-צדדי. מצד שני, אין לו צד ימין וצד שמאל - שני הצדדים יפים באותה מידה
13.gif> (זה מה שעשיתי בשני הצעיפים שמאד התגלגלו וצד ב' שלהם היה מאד לא ייצוגי... 1 ו-2)

למעלה