שלום לכולם!!!!!!!!!

בת עדן

New member
שלום לכולם!!!!!!!!!

זוכרים אותי הופעתי אצלכם פעם או פעמים בשם נאווה. מאז אין יום שלא היתי איתכם. אני 5 ימים אחרי ניתוח משולב טבעת שבדית + עם הוצאת כיס מרה, אחרי 3 ימים שוחררתי ומרגישה מ צ ו יי ן!!!! אוהבת אותכם מאוד על : 1 על האהבה אחד לשני 2 על האכפתיות 3 על החיזוקים והעזרה שאתם מוכנים לתת.

רוייקו

New member
שלום בת עדן..ברכות להצטרפותך

למועדון.. אני שמח שהפורום ממצא עבורך. זו מטרתי. אני מניח שאת הניתוח עברת ע"י אבינוח או איפשהו באיזור הדרום ?! די מקובל לשלב הוצאת כיס מרה תוך כדי, אחרת חבל לנתח פעמיים. בהצלחה שיהיה לך. איך את מרגישה, אגב ?

בת עדן

New member
../images/Emo51.gifעל הברכות ../images/Emo13.gif מודאגת

לא יכולה לישון, השתבשו לי שעות השינה, וגם התחלתי להשתעל וזה קשה שיש סיכות בבטן.ואני חושבת האם אני יצליח, האם היה כדאי? אני בכלכלת נוזלים לשבוע אבל מתחשק לי לאכול מהאוכל האסור. מה זה!!!! 5 ימים אחרי ניתוח איפה המוטיבציה שלי אני מודאגת..... ושוב תודה שלכם האוהבת בת עדן

רוייקו

New member
בת עדן, גם אחותי נותחה לפני 5 ימים

ומרגישה אותו דבר. כמעט כולם מרגישים אותן תחושות רעב וקירקור תמידי.. יש תהליך של גמילה מאוכל. תהליך שאורך כחודש-חודש וחצי. כתבתי מאמר בנושא. אני מצרף אותו, לעיונך. רוייקו http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/articles.asp?id=19&art_id=23

gal33

New member
בת עדן, המוטיבציה תגיע ובכמויות

ואוטוטו!!! את תלכי להוריד סיכות עוד כמה ימים (ההרגשה משתפרת פלאים!), תישקלי ותראי שכמה ק"ג נעלמו להם, ובנוסף התפריט יפתח הרבה, ובבום תגיע לך המון מוטיבציה. כל קילו שנושר רק מחזק אותה. רדי והצליחי! גל

RomiVais

New member
ברוכה הבאה!!! ../images/Emo24.gif

אני שמחה לשמוע שאת מרגישה מצויין!!! לגבי המוטיבציה, את כבר תראי שהיא תעלה עם כל קילו שיורד.
רומי

למעלה