שלום לכולם

kanabis34

New member
שלום לכולם

בדיוק לפני שנה התחילה התעניינות שלי באוריגמי ואז קניתי את הספר - חדוות אוריגמי של קוניהיקו קאסאהארה רק מה, שפשוט בתרשים הראשון של הספר נתקעתי ואחרי כמה נסיונות כושלים פשוט זנחתי את הספר הדפים והכל ועכשיו פתאום התחילה לחזור בי התעניינות שוב, אני רוצה להתמקד בנושא המודולרי זה גם מה שעניין אותי מאז ומתמיד אשמח אם תוכלו להפנות אותי לתרשימים בסיסיים בנושא, שאני אוכל להתפתח מהם הלאה התרשימים שיש לי בספר לא ברורים, ואני לא חושב שבאמת אני יצליח לפענח את הנעשה שם :) בתודה מראש the_k

גילה או

New member
שלום גם לך,

חדוות האוריגמי הוא באמת לדעתי ספר שקשה להתחיל לקפל ממנו לרוב המתחילים.תבדוק במרכז הישראלי לאוריגמי יש למירי גולן חוברות מאוד ברורות .חוברת מספר 8 עוסקת בדגמים מודולרים .קשה לי להאמין שלא תצליח לקפל עם ההסברים שבחוברת .בעיני הם מעולים.ויש במרכז גם סדנאות. יש באינטרנט הרבה הוראות לדגמים מודולרים אבל נראה לי שאם התקשית בספר זה לא ממש יעזור אבל תתרשם . אל תיתיאש -אם זה מוצא חן בעיניך אני בטוחה שתצליח .

kanabis34

New member
תודה על התגובה..

רק רציתי לדעת, האם זה משנה הסדר שבו מתחילים עם החוברות של מירי גולן? או שאני פשוט יכול לרכוש את חוברת מספר 8 ולהתחיל ממנה? בתודה מראש the_k

kanabis34

New member
עוד משהו

הייתי רוצה לקבל פרטים על ספרים על אוריגאמי מודולרי למתחילים אבל מחו"ל, יותר נוח לי לרכוש ספרים מחו"ל. ושוב תודה the_k

גילה או

New member
בבקשה,

תלוי כמה הצלחת לקפל עד היום .אני מאוד אוהבת את חוברת מספר 2 (חלק מהחוברות כבר אזלו).בחוברת 2 יש קיפולי בסיס 1,2,3 ואת הצבעוני והעגור שהם דגמים "קלאסים".החוברות עוזרות להכיר את "שפת האוריגמי".לכל חוברת מצורפת חבילת דפי אוריגמי שהם צבעונים בצד אחד ולבנים בצד שני וגם זה יעזור לך להבין את ההוראת.יש את הדגמים האלה באינטרנט אבל ההסברים לא ברורים כמו שם. בקיצור נראה לי שכדאי להתחיל עם חוברת 2 ו8.

kanabis34

New member
תודה רבה!

מהרגע שהתחלתי עם האוריגאמי הבנתי שכל העניין יעבוד יותר טוב אם תיהיה לי חבילה של דפים מיוחדים אז את הדפים יש לי, יש לי את ההבנה הבסיסית שהצלחתי לרכוש מכל מיני אתרים ברשת, הספר Unit Origami מתאים למתחיל כמוני?

ycyclop

New member
כן, לפי דעתי

יש שם דגמים יפים וקלים. ספר מצויין

שלום לך

אם אתה מתעניין במודולרים לא מריבוע אז אני יכול להמליץ על ספר אחד. אם כן אז תגיד. ו....תחליף את ה-nickname.......

kanabis34

New member
אני מתעניין

בכל נושא המודולרים אז אני אשמח לקבל עוד המלצה לספר ולמה לשנות את ה- nickname ?

הספר

3D Geometric Origami Modular Polyhedra By Rona Gurkewitz and Bennett Arnstein אתה שואל למה לשנות את השם? אולי תקרא לעצמך "חשיש" פשוט?

kanabis34

New member
תודה רבה!

אם הכוונה שלי הייתה באמת לקנביס אז הייתי רושם cannabis בכל מקרה סתם ניק ישן שלי, ואני לא רואה טעם לשנות אותו

למעלה