שלום לכולם

שלום לכולם

שלום לכולם. כבר די הרבה זמן אני מחפשת עבודה כמדריכה בפנימיה, זה דבר שאני מאוד רוצה לעשות ויש לי ניסיון בעבודה עם ילדים בעלי הפרעות התנהגות ושאר בעיות... אני קצת מתקשה למצוא מכיוון שאני מעוניינת בפנימיה דתית (אני דתיה וזו בעיה בשבילי להישאר שבת כשהמקום לא שומר שבת) אני אשמח מאוד אם מישהו יוכל לכוון אותי איפה אני יכולה למצוא, רוב המודעות המתפרסמות באינטרנט ובעיתונים לא מצינות בכלל במידה והמקום דתי ואין ממש אפשרות לברר. תודה מראש...

joyjoy

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo20.gif

ראשית כל מקום שאת רואה מודעה לגביו באינטרנט או בעיתון את יכולה לנסות להשיג טלפונים של המקום ולהתקשר לשאול. אשמח לנסות לסייע לך להשיג טלפונים של מקום מסוים אם תתקשי בכך. בנוסף את יכולה לחפש מקומות כאלו בדרך קצת עקיפה, לחפש באיטרנט דרך אתרים /עמותות של התנדבות לדתיות/דתיים ולמצוא מקומות שמתאימים לכך ולהתקשר לשאול אם הם צריכים עובדים. לדוגמא באתר של עמותת עמינדב -http://aminadav.org.il/search.php שזוהי אגודה תורנית להתנדבות , אפשר לחפש מקומות שירות לפי איזור מגורים ותחום התנדבות (תסמני פנימייה) וכשתקבלי שמות של מקומות נסי לאתר את מספרי הטלפון או דרך אימיילים לברר אם צריכים עובדים. בהצלחה.

תודה רבה

יש לך אולי טלפון של המקום ואל מי אני צריכה לפנות בנושא...? תודה...

naar0

New member
היי

אני לא יודעת איך לקשר אותך לאתר אבל באתר "שתיל" ראיתי מודעה עם פרטים ותיכנסי גם לאתר של אמונה יש להם 5 פנימיות. עוד פנימיות דתיות: ל"מפעל להכשרת ילדי ישראל" יש פנימיות דתיות. תיכנסי לאתר. ויש לא מעט כפרי נוער דתיים.(עליית הנוער למשל) תערכי חיפוש בגוגל. ותעשי כמוני, כשאני מחפשת עבודה, אני מתקשרת בצורה שיטתית לכל מקום ושואלת אם מחפשים מדריכים, וגם אם עונים לך שלא, תבקשי מספר פקס כדי לשלוח קורות חיים למקרה שיצטרכו. מניסיון, חוזרים אלייך. ולא להתייאש, לפעמים זה לוקח זמן. דרך אגב אל תנעלי על מקום דתי הרבה פעמים מדובר במשמרות ואת יכולה לבחור לא לעבוד בשבת.

למעלה