שלום לכולם.

שלום לכולם.

לאחר שהיה קצרצרה בפורום הזה, אני יכול להגיד לכם רק דבר אחד. לחוזרים בשאלה אין אידאולוגיה. שום אידאולוגיה מינימלית לא מנחה אותם. אין שום התמודדות רצינית עם האידאולגיה הדתית, וכל מה שאתם עושים כאן זה רק להתחמק ולהתחמק ולהתחמק בלי סוף מעצמכם ומהאידאולגיה שאין לכם תשובה עליה. כמו שאלי פלס אמר: הפורום אינו יועד לוויכוחים אידאולוגים..... או כמו שחנה בית הלחמי אמרה כאן למישהו: "תלך להטיף בפורום זתיים...." זהו פרצופם של החוזרים בשאלה. פרצוף מסכן ופחדן, מלא באיפור.

עופר ב.ה

New member
ממש לא מסכים

זה מזכיר לי את התיאוריה של פרויד על האישה, שנפשה והתנהגותה מושפעים כל הזמן מהחסר בפאלוס. בעוד למעשה, מובן שזהו לא חסר של האישה, אלא פשוט איבר מין שונה. כך אתה, תופס את הדתיות כ"יש" אידאולוגי, ואת החילוניות כ"אין" אידאולוגי, בעוד שמובן שמדובר בשתי אידאולוגיות שונות, מערכות שונות של ערכים. עופר

yariv~2

New member
אני לא חושב שמגיע למי שמכפיש

בלי טעם תשובה(הכוונה למתחיל השרשור) אבל בכל אופן מדובר במערכת ערכים אחת בלבד כי אני לא מוצא שום ערך מינימלי באנשים שמפריעים לאדם (ולא אחד) לעבוד בחנותו ולעומת זאת דווח לי על מקרה אחד של דתיים שהותקפו כך על שידול להנחת תפילין נרות לשבת וכל שאר הדוכנים חסרי הטעם הללו יריב

continiut

New member
טוב למות בעד ארצנו

עדיף לחיות בלי אידיאולוגיה מאשר למות בשביל אידיאולוגיה אין בושה להיות פחדנים יש בושה להיות עזיפנים על איזה איפור מדובר מה מסתירים בבקשה אתה מדבר מאחורי איפור בלי תוכן

למעלה