שלום לכולם

ליהי244

New member
שלום לכולם

כולם פה מדברים על ילדים ממשפחות שבהן ההורים גרושים וכדומה... אז ככה , קוראים לי ליהי וההורים שלי התגרשו שהייתי בת שנה. יש לי שתי אחים , שהיו בגילאים 6 ו 4 שההורים שלי התגרשו. אבא שלי נשאר בניו יורק ואמא שלי חזרה לארץ איתנו. אם הייתם שומעים את הסיפור הזה הייתם חושבים שהילדה פשוט באה מבית הרוס. ותנו לי לנחש.. כמו כל הפסיכולוגים הייתם חושיבם שלילדה יש תסביכים עם האב.. וכדומה. אז תנו לי לספר לך משהו , אמא שלי התחתנה שוב שהייתי בת 15 ילדה יחידה בבית ( מכיוון ששני האחים שלי התגייסו ) ועד היום אני ביחסים מצוינים עם האב החורג שלי שאני למעשה קוראת לו אבא , וגם עם האבא הביולוגי שלי - מלמרות שבמשפחה רק אני בקשר איתו. ומה באתי להגיד בכל ההודעה המטופשת הזאת?? לא יודעת. אל תסיקו מסקנות על ילדים שמגיעים ממשפחות הרוסות , והורים גרושים. הם יכולים לצאת בלי תסביכים (. .1 הילדה יוצאת עם גבר מבוגר משום שהיא חשה געגוע לאב, הילדה מתקרבת מאוד לאחד מההורים כיוון שהיא מאשימה את האחר בפרידה , הילדה מנצלת גברים ונותנת להם יחס רע בגלל שהיא חושבת שכל הגברים יעזבו אותה, הילדה נותנת לגברים לנצל אותה כי היא פוחדת שיעזבו אותה ) וכדומה וכדומה וכדומה. ליהי

למעלה