שלום לכולם

שלום לכולם

מה שלומכם?מקווה שהכל טוב... מצורף טקסט מתוך שיר שיופיע באלבום החדש-השיר נקרא "חלומות בטון": "יש חיים בעיר הלילה שאריות של יום אתמול העיר חשוכה הלילה זה קרב בין חושך לאור אמונה לא תספיק הלילה ותקווה לא תוכל לעזור מכוניות נוסעות הלילה וכולן ריקות פיזמון: אז אם קשה לך אם כואב לך אם אין סיבה להמשיך ולסבול עוד הערב תנוחי בטרם תעשי לזה סוף יותר לא ייגעו בך לא ייפגעו בך לא תחזרי בידיים ריקות עוד הערב תנוחי בטרם תעשי לזה סוף איך עוזרים לאדם טובע?לא מבקשים ממנו לדבר אין מרכבה על סוסים ואין שער שנפתח לעולם אחר אנשים מתים בכל יום גם ביום ראשון ולעיר הזו אין מה להציע מלבד חלומות בטון" אני מבטיח להעלות לרשת את השיר במלואו ברגע שאפשר... ואם אתם רוצים שאמשיך לשלוח טקסטים מתוך האלבום המתקרב,רק תגידו... אוהב שרון

שיר m

Well-known member
תודה שרון!

עשית לי את היום... את השבוע! איזה כיף לראות אותך בפורום על הבוקר! אין לך מושג:) המילים טובות... מחכה לשמוע אותו:) נשמח מאוד אם תשתף אותנו בחלקים מהאלבום:) "אמונה לא תספיק הלילה, ותקווה לא תוכל לעזור"- אהבתי. אוהבת מאוד

red butterfly

New member
היי שרון! ../images/Emo204.gif

אני די ממהרת וקצת קשה לי להתמקד במילים, אז אני מבטיחה שאני אקרא יותר מאוחר ואגיב
בכל מקרה, תודה ענקית שכתבת לנו
תמשיך לבקר ולעדכן!

דבר ראשון תודה שאתה כאן.

ותודה על השיר, הוא... מדהים? מקסים? אני לא טובה בלהגדיר דברים. אבל אהבתי. אני לפחות לא רוצה להיות מופתעת ומאוד אשמח אם תעלה לכאן טקסטים נוספים תודה שוב

noooga

New member
תודה שרון..!

לפי המילים השיר כבר טוב! שבוע טוב..

simpsonits

New member
תודה!

ממש אהבתי את המילים. אני מחכה כבר לשיר. תמשיך לכתוב ולפרסם פה, :]

mayooosh

New member
תודה שרון... וברור שרוצים שתמשיך

מילים יפות מחכה לשמוע גם את הלחן..