שלום לכולם!

אמאליאו

New member
שלום לכולם!

כבר סמויה פה מזה זמן מה ולמדתי לסרוג במסרגה אחת מתוך השיעורים הנפלאים בקישורים פה! העבודות שלכן מ-ד-הי-מו-ת!!!וגם אני מתקדמת לי לאיטי ונתקלתי בבעיה! סרגתי במסרגה אחת חלק קדמי של גופיה לבת שלי, אך מסתבר שהוא צר מדי ואני צריכה להרחיב אותו בלפחות 3 ס"מ מכל צד - איך עושים את זה, עכשיו כשהרוב כבר סרוג?? הסריגה היא ברובה בעמודים כפולים. אנא , עזרה!!!

tatia

New member
יש לך אפשרות לצלם ולתת לנו

ראות איך בדיוק סרוג?

אמאליאו

New member
מצרפת תמונה, אני מקווה שאפשר

לראות. ואנא התחשבו בעובדה שזה בערך הפריט השני שאני סורגת במסרגה אחת - אני רק בתחילת דרכי...(קצת מפחיד לשלוח לפה תמונה, אחרי כל העבודות המקצועיות של כולן...)

tatia

New member
אני חושבת ,שאפשר להוסיף צבע ירוק

בצדדים, בדוגמא שבסוף הגופיה.

iris3111

New member
העבודה מקסימה וכל הכבוד על האומץ

היי גאה ביצירה שלך. ולעבודה אז ככה הייתי מציעה לך לעשאת לאורך תוספת של שורה שתיים כפי שעשית בהתחלה.אפשרטויות חיבור בין שני הצדדים עי' שרוך שמשחילים או ע'י סריגה תוך כדי... בהצלחה לך. רוצה ליראות תוצאה סופית. והכי חשוב אנחנו מראות את העבודות שלנו לא רק לקבל מחמאות אלא גם לישאוב רעיונות להיתייעץ וכמובן לילמוד, אז הרגישי חופשי....

iris3111

New member
הי שולי הייתי חולה עם מיגרנה מגעילה

שלא יכותי ליפתוח עיניים,ואפילו לא עבדתי ,את מאמינה שלא יצאתי את פתח החדר שלי? הקשישים היו מקסימים ולא הפריעו לי. עכשיו קצת יותר טוב אז ניכנסתי ליראות מה קורה וקורה כל כך הרבה......

iris3111

New member
שלום לכולם נעלמתי קצת הייתי עם

מיגרנה מגעילה שהשביתה אותי לגמרי. תארו לעצמכם בלי יכולת להחזיק מסרגה. בעלי הסתכל ולא הבין הוא הגיע הביתה ואני.... בלי צמר החדר מאורגן בלי ספרים ופקעות חוטים למינהם..... רוצה לומר ברוך שפטרנו וזהו חזרתי לעצמי ואפילו הדבקתי בסריגה את מה שהחסרתי ...פיצוי קטן.אבל...צרה חדשה בפתח אני לא יודעת מה יש למחשב שלי מסרב ליפתוח את המסרים ...בקיצור השתגע, אחכה למחר לבעלול שיבדוק. אבל בנתיים אל דאגה אני כאן וכבר מחכה למיפגש ביום ראשון. אז להתראות ...ותודה לכל הדואגות.

ואו איזו עבודה יפה את צריכה להיות

גאה. אני למשל לפני המון זמן סרגתי הרבה מפות ומפיות במסרגה אחת כל הבית שלי מלא במפות שלי (וגם הבית של אחותי) מרוב מפות שסרגתי אבל פוחדת להתחיל לסרוג סריג במסרגה אחת. בשביל עבודה שניה ועוד עם צבעים מאוד יפה. בקשר לטעות בגודל גם סרגניות הסורגות זמן רב טועות מדי פעם (אני חושבת) אולי תוסיפי בצדדים כמו שהוספת בתחילת העבודה בצבע ירוק אולי זה יגדיל לך את הרוחב? כלומר בזמן שאת מחברת פשוט תיסרגי את התוספת כמו בהתחלה ואיתה גם תחברי את הצד השני? כל הכבוד ישר כוח

למעלה