שלום לכולם

yosifov

New member
שלום לכולם

1) אצלי הכל בסדר, לא עברתי תאונת דרכים 2) בעניין הגיטרה: אני נוהג להחליף את הטפט שמודבק עליה מידי פעם, שיהיה מעניין שלום שלום

טיפקסית

New member
רמייייייי מאמיייייייייייייייייייייי

1] זה אחד באפריייייייייייייל , אם זה היה ברצינות כבר מזמן היינו יודעים,עבדתי עליכם. חחחחחחחחח אני לא מאמינה שהחבר'ה האמינו בזה,הפעם הצלחתי. 2] הטפט החדש שלך מקסייייייייים,אם אתה שוקל להחליף שוב בעתיד אני אשמח לראות איזה אחד כחול או סגול ברווווווווווווווך הבאאאאאאאאאאאאאאא מאמי שלי. הפתעת אותנו אותי במיוחד. אתה לא מבין כמה אני מדברת עליך עם חברים שלי בצבא [באמת!!!!!!!!] תהנה איתנו,שמחים לראותך כאן,איזו הפתעה נעימה לפתוח איתה שבוע חדש. תעשה לי טובה ותשלח לי מסר פרטי,יש לי עניין פרטי לדבר איתך עליו. אוהבת המווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווון בשמת נ.ב בוא לצ'אט אם אתה מחובר

טיפקסית

New member
אגב רמי חברה שלי גרה 4 בתים ממך

מכיר מישהי בשם הדר מיכאלוביץ', אם כן אז תדע שהיא חברה ממש ממש ממש טובה שלי [אני יודעת שהיא צעירה ממני אבל עזוב,זה סיפור ארוך]. והיא גם פה בתפוז,אני אגיד לה שתקפוץ להגיד לך שלום בשמי בהזדמנות. ואם כבר בשלום עסקינן אז הרשה לי לצטט "שלום לכם ,שלום לכם,שלום לכם שלום,ומה שלומכם, ומה שלומכם,ומה שלומכם היום,נחמד לי מאוד לפגוש אתכם,נחמד לי מאוד לומר לכם,שלום לכם,שלום לכם,שלום לכם שלום. אז שלום שלום ואין שלום סתאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאם שלום וברוך הבא לפורום עם השריטה הכי עמוקה בתפוז אתה מוזמן להסניף איתנו טיפקס חופשי.

טיפקסית

New member
הא וידעתי שאני אשכח הנה שאלה

זכורה לי ההודעה שלך "כן יקירי גם אני פה עוקב ושותק,תשאלו שאלה ואשמח לענות" אז הנה שאלה מעניינת: ראיתי שלוש מצגות של החברה להגנת הטבע עם צילומים של אייל ברטוב שאתה עשית להן מוזיקה [דרך אגב-לחנים מדהימים יש שם] איך הגעת לזה? אתה מנגן שם מדהייייייייייייייים,אל תשאל מאיפה יש לי אבל השגתי. איך הגעת לעבוד עם אייל ברטוב? צלם מדהים למדתי במגמת אומנות התמקצעתי בצילום אז יצא לי לראות הרבה עבודות שלו. ותהיתי איך נוצר החיבור הזה.

הוד11

New member
אהלן רמי ברוך הבא לפורום

שמח שהצתרפת אתה כבר השלישי והיד עד נטועה אני שמח לשמוע שאתה בסדר אגב אני הוד נעים להכיר

טיפקסית

New member
הוד זה הזמן להאדים את רמי

יש לנו כבוד? יששששששששש למי למי תמיד למי יש יותר כבווווווווווווווווווד-יש!!!!!!! רמי רק שתדע שכינוי בצבע אדום זה בעצם נותנים לאנשים שנחשבים בפורום כ"מומחים" כמו שגל וקובי אדומים ככה עוד מעט גם אתה תהיה אדום [אלא אם אתה מעדיף צבע אחר אבל לא נראה לי שתתנגד ]

1מאיוש

New member
רמי ברוך הבא ../images/Emo140.gif

מה המצב ?! נחמד מאוד שבאת לפורום. עכשיו יהיה עוד כיף =]] מקווה שתיהיה הרבה בפורום כמו גל וכמו שקובי נכנס לפעמים ותדאג להביא איתך את דני ה"טיפש" הזה {זה בצחוק-אמרתי את זה בגלל השטויות שלו} ותביא גם את נועם שיכיר את כל החבר'ה של הפורום, בינתיים הוא מכיר רק אותי, בשמת, מתן וניר! בקיצור שיהיו פה כל החבר'ה של הלהקה! יהיה מאוד משעשע
נ.ב. מתי הופעות

טיפקסית

New member
וסתם כדי שתכיר אותנו קצת יותר

כל אחד מאיתנו החבר'ה שפה בפורום יספר קצת על עצמו,כדי שרמי יוכל להכיר ולדעת עם מי יש לה פה עסק טוב אז אני אתחיל: שם:בשמת ברקן [הידועה גם בכינוי "בושם" או טיפקסית" ] גיל: 19 ושמונה חודשים מקום מגורים:קיבוץ עברון,אי שם בגליל המערבי של ישראל עיסוק:חיילת בצה"ל מזה תשעה חודשים תחביבים: חוץ מהצבא? לשמוע מוזיקה,לשיר [למדתי פיתוח קול חמש וחצי שנים],לדבר בטלפון,לגלוש באינטרנט ובכלל לעסוק בכל מה שקשור למחשבים,לצייר,לצלם,לכתוב,לצפות בדיוידי/טלוויזיה/וידאו,להתעניין בארכיאולוגיה,להתכתב עם המשפחה שלי בחו"ל ו..נראה לי שזהו,אהה כן להציק לטיפקס כבר אמרתי????? מסר לאומה- תדעו ליהנות ממי שאתם,הפגמים שלנו הם מה שעושים אותנו יפים. שיר אהוב של טיפקס-יש המוווון נראה לי שלאחרונה "כלוב של זהב" , "שיר הפז"מ,היה לילה גשום, "ואתה","סתם" ותמונה שלי לסיום כדי שתדע עם מי יש לך עסק,זו אני עם התחפושת לפני מסיבת פורים בקיבוץ.

idanri

New member
אהלן רמי,ברוך הבא לפורום

מקווה שתשתלב פה מהר
. חחחחחח סתם....

למעלה