שלום לכולם!!! היי אני חדש פה קוראים לי נועם בן 12 מרחובות
ל לושהה New member 13/4/06 #6 היי../images/Emo24.gif אני יובל, בת 12 וחצי, וגרה חמש דקות ממך בביל''ו. תהנה
L LeeR4Ever New member 13/4/06 #7 ברוך הבא!../images/Emo9.gif אני ענת, תהנה פה אפשר לשאול איך הכרת את מקפליי?
ע ענבלושקשוקה New member 13/4/06 #8 שאלום!! ייאיי..עוד בן... רולז... חח.. עזבו אני מסטולה לגמרי.. ברוך הבא...
ע ענבלושקשוקה New member 13/4/06 #9 אממ...שחכתי להגיד אני ענבל, בת 13 וחצי מהוד השרון.... איך הכרת את מקפליי? מי המועדף עלייך? יש לך דיסקים?עיניינים? פףף..חרשתי..
אממ...שחכתי להגיד אני ענבל, בת 13 וחצי מהוד השרון.... איך הכרת את מקפליי? מי המועדף עלייך? יש לך דיסקים?עיניינים? פףף..חרשתי..
M m i c k e y 15 New member 13/4/06 #10 היי לך! ברוכית! תהנה פה../images/Emo70.gif אני מיכל בת 15 וחצי מקרית ביאליק.. טוב שיש בן.. ואיך הכרת את מקפליי? מאיפה? שיר אהוב?
היי לך! ברוכית! תהנה פה../images/Emo70.gif אני מיכל בת 15 וחצי מקרית ביאליק.. טוב שיש בן.. ואיך הכרת את מקפליי? מאיפה? שיר אהוב?
נ נונס New member 13/4/06 #11 ../images/Emo51.gif הכרתי את מקפליי דרך ילדה מהכיתה שלי שהיא גם רשומה בפורום האהוב עליי הוא טום בגלל שלפי דעתי הוא הכי מוכשר בלהקה יש לי די הרבה שירים שלהם אבל בגלל שהכרתי אותם לא ממזמן אז אין לי הרבה יחסית
../images/Emo51.gif הכרתי את מקפליי דרך ילדה מהכיתה שלי שהיא גם רשומה בפורום האהוב עליי הוא טום בגלל שלפי דעתי הוא הכי מוכשר בלהקה יש לי די הרבה שירים שלהם אבל בגלל שהכרתי אותם לא ממזמן אז אין לי הרבה יחסית
נ נונס New member 13/4/06 #12 שכחתי לומר! השיר האהוב עליי... יש כמה שהאובים עליי: I'll Be OK all about you obviously crazy little thing called love
שכחתי לומר! השיר האהוב עליי... יש כמה שהאובים עליי: I'll Be OK all about you obviously crazy little thing called love
M m i c k e y 15 New member 14/4/06 #14 יפה! רק שנראה לי שאת crazy little thing called love זה לא ממש שלהם..חח הם שרים את זה רק וזהו..חח אבל בסדר..
יפה! רק שנראה לי שאת crazy little thing called love זה לא ממש שלהם..חח הם שרים את זה רק וזהו..חח אבל בסדר..
M McflyRule New member 14/4/06 #18 חחח זה שיר חמוד לעלה אבל אני יותר אוהבת את סילנס איס א סקרי סאונד...