שלום לכולם

sareen

New member
שלום לכולם

היי אני שרין ואני עדיין בארץ חוסכת, רק עכשיו התחלתי כי רק עכשיו החלטתי שדחוף לי לצאת מהגבולות של הארץ בתקווה שיוסרו גם השלשלאות הפנימיות, פשוט כאן הכל נראה כל כך רחוק, כל כך מחוץ להישג יד. אני עוד לא סגורה על לאן אבל אני חושבת המון על המזרח. אני בדיוק יוצאת ממערכת יחסים ארוכה ודי מגעילה ואני מחפשת טיול של קצת תרבות, קצת סטלות ובילויים ולהשתולל, חוץ מזה בא לי שמש וחופים. העניין הוא שאני מטיילת לבד וקצת פוחדת אז אם יש פה מישהו מעניין במקום מעניין שמחפש חברה..

מר מתוק1

New member
החוף המערבי

סאן פרנסיסקו והפרקים ממזרח יפים מאוד מיד אחרי החורף...

Ronit FL

New member
בסן פרנסיסקו לעולם לא נגמר החורף

לעומת חופי מיאמי שכמעט כל השנה חמים.

שכנעת אותי

Miami it is !

Ronit FL

New member
ככה בקלות?

תגיד, היית במיאמי? ואם כן, אתה יודע שמיאמי בשיא תפארתה לא יפה כמו סן פרנסיסקו. אבל הקור אצלכם, ראבאק! ביוני מעילים???...

nalini

New member
../images/Emo160.gifהייתי בפריז וגם ברומא...

וגם במיאמי וגם בניו יורק, סן פרנסיסקו עוד לא... אבל בתוך הקאונטרי דיי הרבה. ומיאמי זה פיכסה.(וסליחה על הבוטות...) לחות נוראית, רצועת חוף אחת שאחרי לעשות בה רונדלים חוזרים ונשנשים כבר ממש נהיה משעמם. סאות' ביץ', מיאמי ביץ', יותר מדי זקנים, פה ושם דוגמניות, והרבה יותר מדי ישראלים. ממש לא מה שחשבתי. כמו שהמשפחה שלי שם אומרת... למדת את COLINS, למדת את כל מיאמי. עשרה ימים עם רכב, יותר מדי תנועה על I95 או מה שזה לא יהיה, ובאמת שניסיתי לא להשתעמם. פסדר, אז היה נעים. עוד משהו?

ברור לנו שאת "כאן"...

לא נתת לנו אפשרות לפספס..... תני לי לנחש.... קנדה זה המקום הראשון שבתכנון?

הי...!

אני אמרתי כבר, אני מסלולרי.. והתנצלתי מראש על כפילות הודעות. אבל, אתה בתור המנהל.. יכול למחוק את המיותר.

DaphneZ

New member
דרך אגב

זאת רק אני ששמה
או ש-sareen מדברת על המזרח הרחוק?... "אני עוד לא סגורה על לאן אבל אני חושבת המון על המזרח."

למעלה