שלום לכולם

שלום לכולם

החלטתי לקפוץ לבקר...
אני יודעת שאני מזניחה וזה לא בסדר, יש לי כמה סיבות מאוד מוצדקות והחלטתי לבוא לשתף, לעדכן
תירוץ להיעלמותי
לחץ בלימודים, לא נראה שאסיים תואר השנה כפי שחשבתי וכמו שאני אמורה, אולי זה ייקרה, אני חייבת להתחיל להתחנף למורים ולהתחנן על נפשי שיתנו לי לעשות עבודות במקום קורסים שהפסדתי
נקווה לטוב אמממ גם במקום העבודה שלי בבית ספר יש לחץ- סוף שנה מתקרב. ועכשיו לסיבה האמיתית- אז כן....מדובר בגבר
מדהים שעושה אותי מאושרת. הכל קרה נורא מהר ומאוד מאוד טוב. אנחנו יחד כמה שבועות אז אני עסוקה- או בללמוד, או בללמד, או בלנגן או בבחור אפילו הפסקתי לראות ילדות רעות

נועם m

New member
רגע, אבני כבר לא עוקבת ../images/Emo13.gif

באיזה מהם מדובר? או שמא זה אחד חדש לגמרי? אבל בכל מקרה, מזלטוב לך, שיהיה בכיף. מגיע לך.

../images/Emo4.gif

הכל קרה נורא מהר נורא טוב ונוראאאאא מהר! הוא מדהים באמת. הוא סיפר עליי לכל מי שרק יכל, הוא הכיר לי את החברים שלו ואת המשפחה, הוא לקח אותי איתו לכל האירועים החשובים. אירועים משפחתיים. הוא גאה בי ולא מפסיק לחבק ולהחמיא ולנשק והלרגיש, אמר לי כמה הוא מאוהב... והכל בשבועיים. לפני חודשיים הוא יצא מקשר של שנתיים, ומכאן באות כל הבעיות... הוא היה איתה 7 חודשים יותר מד, הוא היה חנוק, היה לו רע. הוא בהתאוששות מנטלית. חוזר לעצמו לאט לאט הוא החליט להיות כנה איתי ולספר לי מה הוא מרגיש. הוא נתן לי להרגיש שהכל מושלם, שיש לי את כל הבטחון והכל הכל. הרי הוא זה שהכיר לי את כולם, את המשפחה שלי הוא עוד לא הכיר ממש. הוא רוצה להיות איתי, הוא לא רוצה לוותר עליי, הוא כבר חשב לוותר עליי, אבל צלצל אחרי שעתיים ובא ואמר כמה הוא דפוק ושהוא מפגר ושאי אפשר לוותר עליי.הוא מטורף עליי. אז גם עכשיו הוא לא רוצה, אבל הוא אמר לי לחשוב על כל זה, על זה שהוא רוצה הכל לאט. אבל איך לוקחים הכל לאט אחרי שכבר היה מהר? איך לא נפגשים כל יומיים כי נורא רוצים? נראה לי מאוד מלאכותי, ונורא מאולץ. מה הברירות שלי? ריגשית הוא פנוי מזמן, אבל בשבילו קשר ישר מזכיר לחץ והוא לא רוצה להיות חייב לאף אחד כלום.הוא רוצה הלרגיש חופשי, אני הכי לא מלחיצה, הוא אומר כמה טוב לו איתי שהוא חופשי..ובכל זאת אוףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף

Cobe Anan

New member
אני יכול להבין אותך...

מה את אמורה לעשות? הכי טוב- תוציאי לניוטרל, ותני לו להתקדם בקצב שלו, בלי לחץ. אפשרות שניה היא להסביר לו יפה שהקשר ההוא היה ונגמר, ועכשיו זה אתם. אין שום סיבה להתייחס למה שהיה, טוב לכם ביחד- אז זהו. בלי ניתוחים ובלי פרשנויות, פשוט יחד.

רישמי

נפרדנו הוא חולה לי על הצורה, טוען שזה הדבר האמיתי, שאני מה שהוא צריך ורוצה וחיפש, שאני הכי יפה והכי מתוקה. אבל הוא נפרד.. איך אפשר? אני מרגישה כל כך דפוק, הוא חיזק אותי, עזר לי להתמודד עם כל החרא, נתן לי כח בכל חיבוק וחיבוק ובכל נשיקה. אף פעם לא אהבנו לנשק כמו שאהבנו אחד את השנייה, אף פעם לא אהבנו את הקרבה ולשכב כו שאהבנו אחד עם השנייה. מה עושים? אוףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף

Zoharrr

New member
מה עושים?

כואבים את הכאב, ומבינים שעוד יהיה בסדר. כי ככה זה בחיים לפעמים טוב,לפעמים טוב יותר או פחות ולפעמים רע. אבל הכל זה תקופות... ותקופה זזה דבר שבא והולך. המון אהבה בובה! ואת יודעת איפה למצוא אותי אם את צריכה...

זכוכיות

New member
קודם כל- אני מצטערת לשמוע..

חבל לי שהתאכזבת, כי כשהתחלתי לקרוא את השרשור הזה נורא שמחתי בשבילך. בכל אופן רציתי להעיר לגבי משהו שכתבת, הפסקה "הוא מדהים באמת. הוא סיפר עליי לכל מי שרק יכל, הוא הכיר לי את החברים שלו ואת המשפחה, הוא לקח אותי איתו לכל האירועים החשובים. אירועים משפחתיים. הוא גאה בי ולא מפסיק לחבק ולהחמיא ולנשק והלרגיש, אמר לי כמה הוא מאוהב... והכל בשבועיים." אני לא יודעת איך כזה דבר לא הדליק לך מליון נורות הזהרה. אם יש משהו שתמיד היה ברור לי זה שאנשים שמצהירים על אהבתם המטורפת אחרי שבועיים, או אפילו חודש, הם או א. לא יודעים בכלל מהי אהבה, או ב. שקרנים. לא שאני אומרת משהו על הבחור שלך, (לא מכירה, לא ראיתי, לא ידעתי- בגדול אין לי מושג). אבל תמיד אלו שהודיעו לי אחרי שבועיים שהם מאוהבים בי נואשות אוטומטית גם איבדו את כל האמון (המועט, כי ביננו- סך הכל שבועיים..) שכבר רכשתי להם... אלו שעושים סלטות באוויר כדי למכור לך אשליה של קשר ורדרד ומושלם כבר על השניה הראשונה, הם בדרך כלל ה"ציידים". אנחנו לא אוהבות ציידים.

girly sap

New member
וואו... אייזה טוויסט....

לא ציפיתי לזה... מצטערת בשבילך :)

למעלה