שלום לכולם

שלום לכולם

לפני קצת יותר משנה בטיול בדרום אמריקה קיבלתי התקף ראשון של מספר ימים של סחרחורות ובחילות, כאלו שלא עוברות לא משנה מה עושים. מאז כל כמה חודשים אני מקבל התקף דומה לתקופות זמן משתנות. עדיין לא בדקתי את זה תמיד חשבתי שזה לחץ דם נמוך. עכשיו אני בהתקף נוסף ואני לא יודעת מה לעשות. אני מורה במקצועי יש לי בחינות לבדוק, יום הורים מחר. האם יש משהו שאני יכולה לקחת רק כדי שאני אוכל להמשיך לתפקד היום? האם יש למה ללכת לרופא בכלל? אני אשמח לכל פיסת מידע והאם לאור נסיונכם יכול להיות שיש לי באמת ורטיגו או שמדובר במשהו שונה לחלוטין? תודה רבה

zs1957

New member
ברוך בואך לפורום רותם מורדיאן

שלום רותם, לפי התיאור שלך זה נראה וורטיגו.ממומלץ מאד לעשות בדיקות אצל מומח לסחרחורת.האם יש כאבים באוזן?האם בנוסף לבחילות ולסחרחורת יש אובדן שיווי משקל? האם כאשר אתה נתון בלחץ ,מתח, דאגה או חרדה מופיע ההתקף?כדי לת לך תרופ רפא מומחה לבחרחורת צריך לאבחן מה יש לך? מאחר ואתה מורה ,עומד בפני תלמידים צריך לבדוק בחינות,יש לך מחר יום הוריםרצוי מאד שתחיל לטפל בבריאותך כמה שיות מהר. בטרם נותנים תרופות יבצע הרופא מספר בדיקות לראות מה אתה סובל? אפשר לקחת טיפות באך כדי להיות רגוע ונינוח.הטיפות אינן מרפאות סחרחורת ובחילות. אודה לך אם תענה לשאלותי כדי שאוכל לסייע לך בהקדם. רפואה שלמה, זהבה שחם

שלום זהבה

תודה רבה על התשובה המהירה. דבר ראשון אני נקבה. עדיין לא עשיתי כלל בדיקות משום שלא חשבתי שיש לי משהו הצריך בדיקות כלשהן. אין לי כאבים באוזניים או אבדן שיווי משקל אך שמתי לב כי ההתקפים מופיעים בזמן של לחץ. ההרגשה היא זוועתית. אני לא מסוגלת לעשות כלום גם לשבת מול המחשב זה בעייתי. יש לך אולי מעין תרופת סבתא שלא זקוקה למרשם רופא ויכולה לעזור לסחרחורות? תודה רבה רותם

zs1957

New member
לבצע בדיקות ממה נובעת הסחרחורת

יש תרופה לסחרחורת שנקראת אגיסארק. זוהי רופה הניתנת לחולי מנייר וורטיגו וטינטוס.חשוב שתלכי לרפא א.א.ג. או נוירולוג א מומחה לסחרחורת שיאבחן אותך. רפואה שלמה, זהבה שחם

למעלה