שלום לכולם

שלום לכולם

אנחנו מנסים להיכנס להריון כבר שנה ו4 חודשים על פניו הכול מצויין ולפחות בינתיים לא עלו על בעיה מסויימת נשאר לי רק לבצע בדיקה של צילום רחם. רציתי לשאול אם הרפואה האלטרנטיבית יכולה למצוא פיתרון גם במקרה שהבעיה לא נמצאת ע"י הרפואה הקונבנציונלית כמו כן למי לפנות. אני יודעת שאני יכולה לפנות למכבי טבעי אבל האם זה מומלץ? בנוסף מה להגיד בגדול הכול ממש בסדר רק אין לצערי הרב הריון תודה מראש שחר

yoelnd

New member
הריון אלטרנטיבי

שלום! בעיקרון ישנם הרבה אלמנטים בענין זה: מעבר לבעיה הפיזית יש היבט רגשי והאם הוא נבדק לעומק - מחסום רגשי, בשלות, מתח, לחץ? בגישה הסינית מדברים על חימום הרחם וכן יש אלמנטים המגבירים זרימה ע"י נקודות דיקור. אפשר לטפל גם בתכשירים הומאופטיים וכן תמיכה ברגשי ע"י תמציות פרחי באך. היות וחסרים פרטים כגון: גיל, האם המחזור סדיר, רקע היחסים ועוד ממליץ לך לפנות למטפל רב תחומי ע"מ לעבור ראיון עומק ורק אז לבנות תוכנית טיפול מלאה, אגב ישנם גם תוספי מזון החיוניים לפני הריון כגון: ברזל וחומצה פולית. אני מקווה כי כל הבדיקות שנעשו היו גם על בעלך בענין רמת הזרע, תנועה ואיכות. מקווה כי עניתי ולו באופן חלקי על התשובה! רק בריאות ושיהיה במז"ט.

פריון

שחר שלום בעיות בפריון בראיה הסינית שונים לגמרי מהרפואה הקונציונלית ומתיחסת למצב הגוף , האם יש עודף קור ברחם האם יש עודף ליחה בגוף , חולשה של הכליות יכולה לגרום לחוסר פריון אצלך או אצל בן זוגך. לכן הייתי ממליצה לך לגשת לטיפול ( גם במכבי טבעי יש מטפלים טובים אם כי אינני מכירה ולכן לא אוכל להמליץ) הן של דיקור והן של צמחי מרפא. כמו כן הייתי ממליצה בחום על טיפול במגע כלשהו ע"מ להרגיעך, ולפתוח את החסימו האנרגטיות שנוצרות אחרי שנה וארבע של ניסיונות. ישנו מאמר מעניין של סולגר בנושא את מוזמנת לקרוא . בהצלחה רבה יעל

m_katzmann

New member
בעיה שברגש

לשחר שלום, אם ברפואה הקונבנציונלית לא מצאו שום בעיה פיזית - ולמרות שהכל על פניו תקין אז הרי ברור לגמרי שהבעיה היא במקור אחר. האם את או בעלך סובל/ת גם מקור ועייפות ואולי אפילו תיאבון חלש ובכלל חוסר כוח רצון? לדעתי הבעיה יושבת הרחק הרחק בעבר, כי בעיה בפוריות היא בעיה שורשית ואתם צריכים לחפש את המקור לבעיה בשנות חייכם הראשונות, ביחסים שהיו בבית או אפילו לטראומות לידה והריון. וחזרה בגילאים עושה כאן עבודה רגשית מאוד יסודית שיכולה לפתוח את החסימה האנרגטית שבגללה אתם לא יכולים לממש חלום כל כך בסיסי של פריון וצמיחה. מאיה מאיה

שלום שחר החדשה -שיהה זה שחר חדש

קיימות מספר אפשרויות. לעיתים המצב נובע מדפוסים מגנטיים המעקבים תהליכים - טיפול חד פעמי אנרגטי בתחום הפסיכותרפיה הרוחנית עשוי לשחרר זאת וכשתא המוח הרלוונטי יוכל לפעול מחדש יש סיכוי טוב להצלחת הריון. אפשרות לעבוד עם קולנים, בטיפול סדרתי, כדי לשחרר מהמפרקים ומרכזי האנרגיה את החסימות אשר גורמות לזאת. באמצעות שמני האורה סומא, לשימוש חיצוני, אפשר לעודד את אזור הרחם להשתחרר מטראומות (שאינן בהכרח קשורות לחיי הוה) ולשפר את היכולת להיכנס להריון - עם הדרכה מתאימה את יכולה לעשות את העבודה אצלך בבית. לדעתי גם תחומים אחרים בהם אינני מתמחה, גם הם יכולים לתת הצעות שתהיינה יעילות. ברכות אסתיה

תודה לכולם

האמת שנשארה לי עוד בדיקה אחת לעבור לפני שאנחנו מחליטים בוודאות שהכול מצויין. אבל לגבי טראומות מהעבר ממש אין המערכת יחסים שלנו ממש כיפית לא היו הריונות קודמים והיחסים ביננו מצויינים כך שלא נראה לי שיש איזו חסימה. חוץ מזה אנחנו ממש רוצים את ההריון והילד הזה בהשלמה מלאה אחרי שחיכינו 3 שנים כי לו הרגשנו שאנחנו רוצים. ושאלה נוספת מישהו יודע על חוגי יוגה באיזור ראשון נורא בא לי להתנסות ואולי זה גם ירגיע אותי קצת תודה שחר

wei

New member
הטיפול המומלץ - רפלקסולוגיה

לאור נסיוני בנוגע לבעיות פוריות אשר לא נמצא עבורן ממצא פתולוגי אני ממליצה לך על טיפולי רפלקסולוגיה . הטיפולים מאזנים את הגוף והנפש , מפחיתים מתח וחדרה . שיהיה בהצלחה ! רונית מנהלת מרכז wei לרפואה משלימה http://www.wei.co.il

m_katzmann

New member
מה כל כך מיוחד ברפלקסולוגיה

היי רונית, מה כל כך מיוחד ברפלקסולוגיה? האם שאר התחומים של הרפואה האלטרנטיבית לא מאזנים את גוף-נפש, לא מפחיתים מתח וחרדה? לא מגיעים למקור הבעיה? לא עובדים על צאקרות ומרידיאנים? על איזון הין והיאנג? מאיה

wei

New member
רפלקסולוגיה

שלום מאיה אכן טיפולים אלטרנטיבים מסוגים שונים יכולים לעזור כאן. לאור ניסיוני (הלא מבוטל), טיפול רפלקסולוגי נותן את התוצאות טובות יותר תחומים אחרים. טיפלתי במספר נשים עם בעיות פריון וטיפול רפלקסולוגי הניב את אחוזי ההצלחה הגבוהים ביותר.

מאזניים

New member
טועה ומטעה ../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif

בעיות פוריות נובעות מסיבות מגוונות. לא בכל המקרים הרפלקסולוגיה מתאימה . אני רואה בדבריך חוסר אחריות , וכמי שעוסק ברפלקסולוגיה, אני מעיד שאני לא שותף לדבריך. רק דרך איבחון רציני אפשר לקבוע איזו מהאלטרנטיבות מתאימה יותר . נפתלי ברנע מומחה לרפואה סינית והומופט.

wei

New member
כל מקרה לגופו

שלום נפתלי בעיות פוריות אכן נובעות מסיבות מגוונות ולפני כל התחלת טיפול יש לבצע אבחון . אם תקרא את תגובתי שנית תבין שלא טענתי שזה אכן הטיפול שבהכרח מתאים לה אלא כתבתי שלאור נסיוני הרב דווקא בנושא זה - יש מענה חיובי בתחום הרפלקסולוגיה . אני אכן מטפלת הרבה בנשים ואילו התוצאות שאני קבלתי . אני איני מטעה אלא מדברת מתוך ידע בנושא וטיפול בנשים כאילו. כמובן שיש גם מקרים שבהם אני בוחרת לטפל בדיקור וצמחי מרפא לדוגמא. רונית

למעלה