שלום לכולם

take out

New member
שלום לכולם

קוראים לי ניר ואומנם אני רק בן 16 אבל אתה לא יכול להיות יותר מדי צעיר בשביל להתעניין במשהו, רציתי לדעת איפה אני יכול אולי להכנס קצת לעניינים להבין בכלל מה אני רוצה, איזה אפשרויות יש, איזה סגנונות אני יכול לבחור מה צריך מה לא צריך איזה חברות שוות איזה לא שוות. אנגלית היא לא מיכשול אז אם יש איזה אתר כלשהו שממנו למדתם אני אשמח. ובכלל אשמח לדעת איך אתם התחלתם... תודה רבה, מצפה לתשובות, ניר =).

דור דקל

New member
הי ניר

ברוך הבא לפורום גיל 16 זה בהחלט לא צעיר מדי (רובנו התחלנו בסביבות הגיל הזה...). טוב, כדי "להכנס לעניינים" אני חושב שאתה צריך להיות קודם כל חובב מוסיקה מושבע. ארסנל דיסקים מכובד יעזור לך גם לדעת יותר על מוסיקה באופן כללי,וגם להבין איזה סגנון מושך אותך יותר - טראנס, האוס, פרוגרסיב, קלאב, אלקטרו, ברייקביט, היפ הופ, דאנס וכו'. לגבי הלימודים - אני מהדור שגדל על ניסוי וטעייה - קניתי ציוד והתאמנתי בבית. אם יש לך חוש קצב וידע טכני בסיסי תצליח גם אתה ללמוד בעצמך. היום יש גם המון בתי ספר לדי ג'יי בכל רחבי הארץ, שזו גם אופציה. בכל מקרה אי אפשר ללמוד דרך אתר כי הפרקטיקה זה בעצם החלק הכי חשוב. בעצם, המכשול הכי גדול של ההתחלה הוא "האם להשקיע בזה כסף" (ציוד או לימודים). אני תמיד ממליץ לנסות לעשות כמה שיעורים פרטיים, לראות אם יש לך את זה ואם זה מעניין אותך. בהצלחה

למעלה