שלום לכולם

dj brick city

New member
עוד משהו מתיק עבודות

לכל המודלים יש ריג אנימציה ותנועת מצלמה שאני אסיים אני יעלה לפה את האנימציות :)

eldarinn

New member
אהבתי את שניהם,

קומפוזיציה מענינית. אתה מנסה להתקבל ללמוד משהו?

זה רחב מדי. ותיק עבודות צריך למצות

את היכולות שלך בתחום שבו אתה הכי טוב. תלת זה שם כללי להמון תחומי התמחות: מידול, ריגיניג, תאורה, טקסטור, אפקטים ואפילו אנימציה (בפורום השכן) ועוד. אני חושב שהעבודות שלך הם די בוסריות, אין אף תחום שבו אפשר לאמר ואללה חסר לי _______ (ריגר טקסטורר ועוד) אני אפנה למיסטר DJ עיר הלבנים. מה שכן אפשר לראות מהעבודות האלה זה התחלה של משהו, הסנפירים של הדג יפים מאוד בעיניי. קח לעצמך תחום, תתמקד בו, תוציא ממנו כל מה שאתה יכול ואז תראה שהתיק עבודות כבר יבנה עם הזמן. כרגע לא נראה לי שאתה ממוקד מטרה מספיק בשביל לבנות אחד.

dj brick city

New member
אני מנסה להתמקצע בהכל

אני יודע שישנם המון תחומים ואני מנסה לגעת בכולם בתיק העבודות בשביל להראות יכולות בכל אופן סיימתי למדל את העמדה של הdj תגובות יתקבלו בברכה :)

nirchen

New member
כנ"ל......

יש פה התחלה נחמדה לא יותר מזה ,רואים על פי עבודות אלו שאתה די מתחיל ויכול להיות שזה רק יכשיל אותך הצעתי לך,אל תקפוץ ישר ותכריז זהו זה לתיק עבודות תן לעינינים "להתבשל" קצת ואז תראה שינוי עצום בצורת חשיבה שלך לגבי עבודות שאתה עושה (דעה אישית)

Druyanizem

New member
עצה

תעבוד חזק על עניין הרינדור... כי למשל העמדת די ג'יי יכולה להראות הרבה יותר טוב בסימון וי אחד בהגדרות תאורה של מקס (או כל תוכנה אחרת שאתה עובד בה) אני מדבר כמובן על GI.

למעלה