שלום לכולם אשמח לקבל שמות של הומיאופתים באזור הוד השרון והסביבה. תודה מראש לכל העונים.
ק קטרין שוורץ New member 7/6/06 #1 שלום לכולם אשמח לקבל שמות של הומיאופתים באזור הוד השרון והסביבה. תודה מראש לכל העונים.
N n o g a h New member 8/6/06 #3 הומאופט בשרון ביתי (אספרגר ו-O.C.D.) ואני מטופלות אצל הומאופט מרמות השבים: ד"ר קובי פריד ואני די מרוצה.
הומאופט בשרון ביתי (אספרגר ו-O.C.D.) ואני מטופלות אצל הומאופט מרמות השבים: ד"ר קובי פריד ואני די מרוצה.
ש שגית 2 New member 9/6/06 #4 מצטרפת ד"ר קובי פריד פשוט מדהים, מכירה הרבה אנשים שחוו הצלחות איתו- בעיקר ילדים ותינוקות... שמעתי הרצאה שלו- מאוד מקצועי ואיש נחמד!
מצטרפת ד"ר קובי פריד פשוט מדהים, מכירה הרבה אנשים שחוו הצלחות איתו- בעיקר ילדים ותינוקות... שמעתי הרצאה שלו- מאוד מקצועי ואיש נחמד!
כ כוכב מחומש New member 10/6/06 #5 פרטים על שיטת הריפוי? האם העבודה היא גם על ילדים מתבגרים? איך הוא מתאים את הטיפול? אשמח לקבל את מספר הטלפון שלו.
פרטים על שיטת הריפוי? האם העבודה היא גם על ילדים מתבגרים? איך הוא מתאים את הטיפול? אשמח לקבל את מספר הטלפון שלו.
ע עירית פרידמן New member 10/6/06 #6 הומאופתיה ניתן לקרוא הסבר באתר שלי - ניתן למצוא רשימת הומאופתים עפ"י אזורים באתר האגודה להומאופתיה בישראל. כל טוב עירית
הומאופתיה ניתן לקרוא הסבר באתר שלי - ניתן למצוא רשימת הומאופתים עפ"י אזורים באתר האגודה להומאופתיה בישראל. כל טוב עירית