שלום לכולם האם יש דרך להשיג מייל של דודו טסה ?
R RTur New member 13/6/06 #2 לא ידוע לי על אימייל שלו.. אבל אתה יכול ללכת להופעה שלו ולשאול אותו.. (ביולי תהיה הופעה חגיגית לרגל הדיסק החדש שיוצא בקרוב..)
לא ידוע לי על אימייל שלו.. אבל אתה יכול ללכת להופעה שלו ולשאול אותו.. (ביולי תהיה הופעה חגיגית לרגל הדיסק החדש שיוצא בקרוב..)
R RTur New member 13/6/06 #4 מה? מאיפה את יודעת? הוא עדיין לא הודיע לי באיזה תאריך ההופעה.. יש לך מידע כלשהו?
ה הציורים של יובל New member 13/6/06 #5 נראה לי שראיתי איפשהו../images/Emo12.gif../images/Emo6.gif זה אמור להיות במועדון התאטרון- יפו, משהו כזה לא זוכרת מאיפה אני יודעת אבל אל תתפסו אותי במילה, כי יש מצב שזה לא נכון. תברר בבקשה, ארתור.
נראה לי שראיתי איפשהו../images/Emo12.gif../images/Emo6.gif זה אמור להיות במועדון התאטרון- יפו, משהו כזה לא זוכרת מאיפה אני יודעת אבל אל תתפסו אותי במילה, כי יש מצב שזה לא נכון. תברר בבקשה, ארתור.
H hadaroshh New member 13/6/06 #8 כתבו ש.. ב6.7 במועדון התאטרון- יפו, עם צאת האלבום החדש לולה... (אתרותו סליחה שרשמתי בכל כך הרבה הודעות..חחח..)
כתבו ש.. ב6.7 במועדון התאטרון- יפו, עם צאת האלבום החדש לולה... (אתרותו סליחה שרשמתי בכל כך הרבה הודעות..חחח..)
R RTur New member 13/6/06 #13 וראיתם שהוא הוסיף את "דבר פתוח"? בעמוד הגלריות דודו הוסיף את "דבר פתוח" לסינגלים ואפשר לשמוע גם אותו באתר.. מגניב! ויששששששששששששששששששש סוף סוף הופעההההההה!!!! יוהווווו איזה כיףףףףףף!!!! יאללה שיגיע כבר ה-6.7!!!!
וראיתם שהוא הוסיף את "דבר פתוח"? בעמוד הגלריות דודו הוסיף את "דבר פתוח" לסינגלים ואפשר לשמוע גם אותו באתר.. מגניב! ויששששששששששששששששששש סוף סוף הופעההההההה!!!! יוהווווו איזה כיףףףףףף!!!! יאללה שיגיע כבר ה-6.7!!!!