שלום לכולם

פנטזי1

New member
שלום לכולם

היום עשינו את הצעד שכל כך פחדתי ממנו, הכנסנו את אבא למוסד ,כמובן שבחרנו את המקום שהכי נראה לנו מתאים ,ולאחר לבטים קשים וארוכים החלטנו שהגיע הזמן ושאין ברירה.לבת זוגו היה מאוד קשה להתמודד עם היום יום . היום עצוב לנו אני מקווה שהוא יסתגל למקום ועוד יצליח להנות ממה שהמקום מסוגל לתת.כולם מנסים לעודד אותי ואומרים שעשינו החלטה נכונה בזמן הנכון ועם זאת ההרגשה קשה גם לי וגם לבת זוג שלו.

ronnyw

New member
פאנטזי

לבי לבי איתך. אני יודעת כמה זה קשה. גם אני מתייסרת במחשבה, שקרוב היום וזה יהיה הפתרון היחיד עבור אימא שלי(גם אצלנו מדובר בשני בני זוג, ועיקר הבעיה היא, אכן, בן הזוג השני) אני בטוחה שזו ההחלטה הנכונה במצבכם, ואל לך להתעצב. הרי אין פתרון טוב, מחפשים את הפתרון שהוא הכי פחות גרוע לחולה, לבן הזוג, למשפחה - לכולם. נקווה שאביך ימצא את מקומו, יהנה כמה שניתן, וגם אתם ובת זוגו תיזכו במעט רווחה. בהמון אמפטיה !!

justme007

New member
אני מאוד מפחדת מהיום הזה...

היום הזה יגיע מתי שהוא, למרות שזה נראה רחוק - זה עצוב

פנטזי1

New member
תודה רוני

זו כנראה המלחמה התמידית בין הרגש והשכל,כל אחד מושך לכיוון נגדי ואת נקרעת לרסיסים.כל הזמן נלחמתי שלא להגיע לזה אבל כנראה שאין ברירה.

zs1957

New member
החלטה נבונה למרות הקושי הנפש.

היי פנטזי 1 אני מקווה שאהיך יקלט מהר במוסד וימצא את הדברים הטובים שיש למוסד. גם אתם עוברים התמודדות רגשית לא קלה בנושא.הזמ יעשה את שלו ותראו שהחטתכם היתה נכונה למכן כולכם. מאחלת לו קליטה קלה ונעימה. זהבה שחם

ענתי44

New member
פנטזי1 ../images/Emo24.gif

עשיתן את הדבר הכי נכון לאבא.עם כל הכאב. לא קל לנו, ה"בריאים", להסתגל למקום חדש או עבודה חדשה קל וחומר להם.את אמא העברתי אתמול בית חולים והיה לה נורא קשה.מאיים ומפחיד. אבל אבא יקבל את הטיפול הנאות והכי טוב בשבילו ואתן תבקרו הכי הרבה שתוכלו ותפקחו על מה שקורה... יקח זמן אבל הוא יסתגל.ואם משהו לא מסתדר אפשר לשנות כולי תפילה שאבא יסתגל ושאת יקירה תרגישי רגשית טוב יותר.

פנטזי1

New member
תודה ענתי

אני מאוד מקווה שגם אמך תרגיש טוב ותחזור הביתה ,טוב עשית שהעברת אותה לבי"ח שעוסק בגריאטריה שם היא בודאי תקבל טיפול יותר טוב מאשר בבי"ח כללי שבדרך כלל לא משקיע יותר מידי בקשישים. מקוה בשביל כולם שיבואו ימים יותר טובים.

למעלה