שלום לכולם

גודי

New member
שלום לכולם

ראשית רוצה לברך על הפורום הנפלא, ועל העומד בראשו. נחשפתי לפורום ממש במקריות, כאמא לילד בכיתה ז´ שצריך להכין עבודת שורשים, וחיפשתי דרך להכנת אילן. בינתיים, קראתי את כל התכתובת בפורום, מתפעלת מהעשיה, והעזה הניתנים כאן, נראה לי כרגע שאני שבויה בעשיה הרבה יותר מבני, מצאתי דרך קשרים שהפצתם כאן, משפחה מדורי דורות, למרות שתמיד ידעתי שמשפחתי ענפה מאוד. רוצה להודות לכולכם, ג´ודי

היי, גודי!

קודם כל, ברוכה הבאה! כמובן,
עם העבודה - לך ולבנך! אמרת: "מצאתי דרך קשרים שהפצתם כאן, משפחה מדורי דורות"! פרטי, נמקי והסבירי... אני - ובטח כולם - נשמח לשמוע עוד פרטים על מה שגילית - ויותר חשוב: איך גילית זאת... ארנון

גודי

New member
בוקר טוב - ארנון

אז ככה, קודם כל פשוט התמכרתי לעניין לחפש עוד דורות במשפחתי. משפחתי מצד אבי, משפחת וינטר יוצאי ביאליסטוק ודרך הודעה שהיתה כאן בפורום בעמודים קודמים הצלחתי לאתר את האתר באינטרנט שהפנתם. בינתיים מצאתי שמות ותאריכי לידה ופטירה של סבו של סבי, עדיין שקועה בחיפושי פרטים, רתמתי לכך את אבי, שזכרונו כבר אינו כפי שהיה, מקווה למצוא עוד פרטים, ובהחלט להמשיך לקרוא ואם אפשר לתרום כאן בפורום. יום חמים ונעים ג´ודי

צוצונת

New member
שלום גודי../images/Emo41.gif

קצפת המיודעת לשתינו סיפרה לי בערב שבת על הפורום הזה ואני בהליכי מציאת בן משפחה אבוד. קודם כל רציתי לאחל לך מזל טוב לבר המצוה של הבן שתרוו רק אושר ונחת ממנו. אשמח לקבל ממך עיצות וחיזוקים לעניני פורומים היות ואני די ירוקה בנושא.

למעלה