שלום לכולם-

Flendy

New member
שלום לכולם-

שהפורום הזה היה בגרסת הקומונה לפני שבוע שאלתי שאלה ומשום מה או שמחקו לי אותה או שפשוט לא ראיתי שום תגובה בנושא. השאלה שלי למבינים כאן: למה בגלגלצ משמיעים כמעט רק מוזיקה אמריקאית\בריטית ובקושי מכניסים מוזיקה ממדינות אחרות? למי שיש תשובה-אני אשמח לשמוע שכן אני מאוד מתעניין בנושא. שיהיה אחלה סופ"ש לכולם.

RJlake

New member
התשובה הייתה - לא ידוע../images/Emo13.gif אבל אתה

מוזמן לחזור לפה בין 20:00-22:00 ולשאול את אסף שאני בטוחה שיענה לך תשובה מלאה ומדוייקת:)

Flendy

New member
הקפצה עבור אסף צ'רנילס

Flendy

New member
לא נורא../images/Emo13.gif מישהו אחר שיודע אולי?

אולי מישהו שמכיר את העורכים?

limors2

Active member
תשלח לאסף מסר...../images/Emo54.gif

הוא בטח יענה לך. הוא כה חמודי

RedRecords

New member
גלגלצ משמיעים שירים בעברית ואנגלית.

למה אתה מצפה בדיוק? שירים בגרמנית, צרפתית או אמהרית?

../images/Emo45.gif לא רק

גם בספרדית מדיי פעם (כמו גאזולינה ושאקירה) לא צריך עוד. גלגל"צ צריך (וחייב) להשאר ככה

ShukyD

New member
שאקירה שאקירה!!!!!!!!

אף פעם לא ידעתי שהיא יכולה לרקוד כ-כ-ההההההה היא גורמת לגבר לרצות לדבר בספרדית : "מנשמע? מנשמע?, מורדים, קטנטנות" הו תינוקי כשאתה מדבר כ-כ-ה, אתה גורם לאישה להשתגע אז תהיה פיקח, ותמשיך לקרוא, את סימני הגוף שלי-הי.. אניייי על היום בלילה, אתה יודע ירכיי לא משקרות ואני מתחילה להרגיש סבבה כל המשיכה, כל המתח, תינוקי כאילו זוהי שלמות.

Rachel47

New member
../images/Emo211.gif../images/Emo80.gifחחחחחחחחחחחחחחחחח../images/Emo15.gif

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח צחקתי קשות
גדול

limors2

Active member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo54.gif

Flendy

New member
אתה יודע-זה לא שמציירים מוזיקה

באנגלית רק בבריטניה. מייצרים גם בשוודיה, גרמניה, פינלנד, אירלנד וברוב היבשת. יותר מזה-עובדתית אלה שירים שמצליחים לכבוש מצעדים כאלה ואחרים. אז למה לא בגלגלצ? למה כן ב99אסקייפ אבל בגלגלצ לא?

למעלה