שלום לכולם!

אילתושי

New member
שלום לכולם!

אני אפילו לא ראיתי את הסרט עדיין, מבטיחה לראות בקרוב! מישהו ראה במקרה את "בלייד ראנר"? גם כן סרט מדע בדיוני-פילוסופי. אממ....סתם רציתי לתהות על משמעות הפורום הזה, מצא חן בעיני. טוב, שיהיה יום נחמד לכולכם אילת (לא איילת!)

חזיר בר

New member
אילת שלום - וקונספירצית המים

הפורום הזה מתחלק לטעמי,כמו שמו,לשני דברים. האחד דיונים אין סופים על המטריקס (לי אישית נשבר הזין מהם. זה לא התנ"ך המזוין) והשני,הצד שעוד לא התפתח בצורה רצינית,דיון על קונספריציות מתוחכמות יותר ומתוחכמות פחות,(וכמה שהם יותר מסובכות ונראות לא הגיוניות בעליל,ככה בסופו של דבר הן יהיו יותר מהנות לקריאה,ואולי בטעות אמיתיות) לדוגמא אני אספר לך על אחת שעלתה במוחי בחזרה מהטיול השנתי. בזמן הטיול השנתי הייתי בשירותים והידית הלבנה שמטרתה היא להוריד חצי מהמיכל היתה שבורה. ,"הגיוני",חשבתי לעצמי,ידיות נשברות מידי פעם. אבל תמהוני גדל שבדרך חזרה הביתה עצרנו בתחנת דלק וגם שם הידית היתה שבורה. עשיתי אחד ועוד אחד עם פיסת המידע ש-30% מביזבוז המים הביתי מגיע מהשירותים והגעתי למסקנה שמישהו מתנכל בזדון לחיסכון במים של מדינת ישראל. רציתי לעשות שוב אחד ועוד אחד (פעולת חישוב חביבה עד מאוד),שמעתי שיש אנשים ב"קשת המזרחית" שתנגדים לקמפיין החיסכון במים מכיוון שהם טוענים שהבעיה האמיתית היא סיבסוד המים לקיבוצים והמושבים,והקמפיין הוא כיסוי תחת. האם החבר´ה שולחים סוכנים כדי לשבור את הידיות הלבנות בכל השירותים,תחילה באזור הדרום ומשם לאזור המרכז ומעל? מצד שני,גם יכול להיות שפשוט שתי ידיות לבנות בשירותים היו שבורות סתם ככה בצירוף מקרים,אבל אני מפציר בכם להתעלם מהאפשרות הזאת כי זה יהיה הרבה פחות משעשע לכולם.

RedStorm

New member
זה הרבה יותר עמוק

אנשי הכת פשטו על המפעל שמייצר את האסלות והמתקן השירותים וכיוונו שהידית הקטנה שמיועדת להוריד חצי מיכל תהייה עשויה מפלסטיק סוג ב´ ולא סוג א´ איכותי וחזק כמו הידית השחורה והגדולה להורדת מיכל שלם ......... זה מה ששמעתי מהמקורות שלי!

barakas

New member
והאמת ש...

זה לא צירוף מקרים אבל גם האמת במקרה הזה די מעניינת בדר"כ אנשים ישתמשו בשירותיים במקומות ציבוריים רק בשביל יציאות דחופות,אף אחד לא באמת רוצה לבלות יותר מהזמן המינימלי הדרוש בתאי הגזים המטונפים האלה...לכן השימוש בידית חצי המיכל תדירה הרבה יותר מאחותה השחורה שימוש זה גורם לשחיקה והריסה של ידית אחת הרבה לפני שכנתה ומכאן התופעה

אילתושי

New member
וואוו, כמה הודעות חדשות.....

לדעתי זה בכלל חייזרים שבאו לכדור הארץ וכדי שיהיה לנו מה לעשות הם שוברים ידיות. לא, בעצם זאת הכרזת מלחמה מצדם. לא יודעת. אבל למה לכם לחפש קונספירציות במקומות נידחים כאלה? סה"כ ידיות של שירותים.... טוב, אני חייבת לעוף לש"ב מעצבנים בייי ביי !

חזיר בר

New member
סך הכל ידיות של שירותים?

איזו מן בחורה מוזרה את. ידיות של שירותים יותר חשובות מבערך 95% מהדברים שהולכים בעולם. ולמה להאשים בכל דבר חיזרים?

למעלה