שלום לכולם

syaron11

New member
שלום לכולם

לאחרונה שמתי לב על עוד אנשים שלצערי הרב ילדיהם צריכים או יצטרכו לעבור ניתוח להעברת הגידים.הניתוח הזה נמשך בערך שלוש שעות בצום לאחר מכן הילד יצטרך להיות מגובס ברגלו עד לברך במשך חודשיים מלאים חל איסור מוחלט על דריכה או הישענות על הרגל לאחר מכן יתאפשר לילד לדרוך על הגבס במשך חודש נוסף זאת על פי דר' סימנובסקי מהדסה עין כרם שהתמחה אצל דר' פורת.לא צריך להבהל מידי האשפוז 3 ימים וזה לא כלכך נורא מלבד הכאבים שמשוככים על ידי אקמולים התוצאות לוקחות הרבה זמן נריה עדיין לא דורך בצורה מושלמת אבל יש שיפור קל וזה טוב מאוד.היום נריה לא סובל מכאבים כמובן שאנו מגבילים אותו שלא יתאמץ מידי אבל חשוב להיות אופטימים ולהתקדם דאגות רבות מיותרות לא מוסיפות זה עובר ובעה" לא תעברו עוד ניתוחים .רפואה שלמה לכולם

גם אני חשבתי על זה...

שפתאום, איפה שלא קוראים בפורום, ישנם יותר אזכורים על ניתוחים כלשהם... נקווה באמת לרפואה שלמה וכמובן , גם לנריה שבת שלום אורית

שלום לכם

בננו עבר ניתוח להעברת גיד לפני כשלוש שנים. הניתוח לפעמים לוקח יותר משלוש שעות והוא היה מגובס למשך שלושה חודשים עד למפשעה ובכיסא גלגלים ואחרי זה, חודש וחצי עד הברך. האישפוז הוא לשלושה ימים, והכאבים עזים ביותר ומשוככים על ידי מורפיום. אקמול זה בערך כמו לשתות מים, אחרי ניתוח כזה... אחרי כמה ימים הכאבים פוחתים ואז באמת נזקקים רק לאקמול מדי פעם. זו תקופה לא קלה במיוחד ולאחר הורדת הגבס השני, הרגל מוכנסת לסד עד הברך לתקופה של כחצי שנה כדי לשמר את זווית הניתוח ולשמור על הרגל ועל התוצאות הטובות של הניתוח. טל היום סיים את כיתה ב'. הניתוח היה חצי שנה לפני כיתה א'. הוא היום שחקן כדורגל מצטיין וילד מקסים. שיהיה בהצלחה לכל מי שנדרש לניתוח כזה. ורפואה שלמה לנריה

שלום לך!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

איזו הפתעה!!!!!!!!!!!!!, ככה להעלם??? מה שלום הילדים?, מה שלומך?, ספרי משהו!!!!

היי ../images/Emo140.gif

לא נעלמתי. אני ברשת כל הזמן, פשוט, הכול די בסדר, אז אני מציצה מפעם לפעם ורואה שאתם מסתדרים יופי... כשיש לי מה לתרום אני שמחה לענות ולעזור. טל והרגל שלו במצב מצוין. הוא משחק כדורגל באופן מצוין ולמרבה הפלא, הילד שלא ידע מה לעשות עם כדור והיה הדבר הכי קלאמזי בעולם, הוא השחקן הכי מבוקש בכיתה ב' בבית הספר השנה
הגדולה סיימה כיתה ח' ונכנסת לתיכון בשנה הבאה. היה לנו טקס סיום מדהים ומשגע והמון נחת. נחמד לראות פה איך הילדים של כולם גדלים ומתפתחים.

אוריעל

New member
היי

בני בן 4 ו4 חודשים הוא כנראה יעבור את הניתוח, לי מאוד קשה עם זה ,מצד אחד מעודד לראות איך שאחרי תקופה מסויימת הכל אצלכם בסדר וצד שני קשה לי מאוד עם זה , אני חושבת על כך שאולי לא עשיתי מספיק ( לאחרונה כולם כותבים שתרגילים לרגל עוזרים ומונעים) ועל כמה שהוא קטן ומתוק וזה לא מגיע לו , וכמובן אשמים חיפוש אשמים.

המון המון הצלחה

אני מאוד מבינה לליבך כשאת כותבת "זה לא מגיע לו", אי מרגישה כך כשהרגליים של אושרי כואבות. אני משתדלת לא לחשוב על ניתוח או על מה יהיה עוד כך וכך שנים. וזה קשה. אני לא חושבת שיש פה מקום לאשמים. לגבי התרגילים לפחות, זה נכון למשל שגוויניבר לא עברה ניתוח אבל היא עדיין סובלת באופן מסויים מהק"פ. יש הרבה בוגרים שעברו ניתוח אחד ולא מרגישים את הק"פ. (אני שמעתי על שלושה ממקור ראשון, בוגרים אני מתכוונת גיל 30+). כך שאין פתרון לכאן או לכאן. מאוד עודד אותי לקרא מה ששחר כתבה על בנה. אני זוכרת טוב מאוד את הדאגה שלה ואיך ספרנו כאן בפורום את הימים להורדת הגבס אחרי הניתוח. בכל זאת היו על הניתוח כמה התכתבויות לאחרונה. דפדפי כמה דפים אחורה יש מכתים מעודדים.
עידית

למעלה